Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Uusi jälkiasennettavat lamput voidaan himmentää luoda animoituja näytöt

Näiden korvaavien lamput voidaan käyttää perinteisten LED sekundaaripalkkien ja moniin toissijainen valaistukseen. Koska suuntaus Joulun valo näyttää siirtyy edelleen LED-valaistus, Minnesota-pohjainen kausiluonteinen Impressions on käynnistänyt uuden LED jälkiasennus lamput, jotka antavat kaupallisten ja vapaa-ajan käyttäjille enemmän joustavuutta niiden valaistuksen näytöt – kuten animaatiota.

Uusi korvaava sipulit voi himmentää tahansa 0%: sta 100%, jonka avulla käyttäjät voivat luoda animoituja näyttöjen avulla valonohjaustuotteisiin. Sipulit on suunniteltu käytettäväksi perinteisten LED sekundaaripalkkien ja moniin toissijainen valaistukseen.
Suoritimme laaja kenttäkoe viime syksynä ja asuntojen eri puolilla Yhdysvaltoja ja ymmärtää tämä jälkiasennus tekniikka on useita sovelluksia. Itse asiassa, valot voidaan käyttää edellä ja lisäksi loma näkyy paikat kuten kasinot, stadioneilla, huvipuistojen ja kaikkea siltä väliltä “, sanoi Travis Fremming, perustaja ja puheenjohtaja Seasonal Impressions.

uv loisteputki

Olemme hyvin innoissamme tästä uusi retro LED-teknologia, toteaa Dan Baldwin, puheenjohtaja newyorkilainen Light-O-Rama.

Tämä on ensimmäinen ruuvi-in LED korvaava olemme kohdanneet, joka tukee kaikkia atk valoefektejä. Olemme erittäin tyytyväisiä nähdä tuote, jonka avulla asiakkaamme voivat täysin ja avoimesti sisällyttää jälkiasennus LED osaksi hankkeitaan, Baldwin lisäsi.

Weve vain pintaraapaisu tähän tekniikkaan, kertoo Fremming. Odotamme hienoa peräisin näistä jälkiasennus sipulit ja meillä on myös ennakoida siirtymistä muun tyyppisiä LED-tekniikkaa kuten aurinkoenergialla näyttöjä.

Sipulit ovat saatavilla eri kokoja ja värejä, myös perinteinen C7 ja C9.

Leave a Comment