Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Turkin markkinat

Mukaan markkinoilla tutkimusyhtiö ennusteet, 2016-2022, odotetaan Turkki 15,6% LED markkinoilla kasvaa yhdiste vuotuinen kasvu, vuoteen 2022 mennessä, markkinoiden koko yltää +344.000.000dollari.

Turkki päätti kehittää LED-tuotteiden, henkistä omaisuutta, LED-valaistus vaihtoehtona vähentää energiankulutusta, mikä suuresti vaikuttanut kehitystä Turkin LED-valaistus markkinoilla. Hallituksen kanssa koordinoimaan ja käytön lisäämiseksi LED sydänlanka, muut LED tuotteet ovat alkaneet kasvaa maassa nopeasti. Johtuen julkisten investointien ulkovalaistuksen korvaaminen, levinneisyys LED-valaistuksen ennustejaksolla kasvaa eksponentiaalisesti, joka korvaa perinteiset halogeenilamput ja hehkulamput maaseudulla.

Käytön kieltäminen halogeenilamput Turkin on myös vientiä Turkkiin valmistukseen ja vientiä LED-valaistus tuotteiden Euroopan valmistajat tarjoavat joitakin mahdollisuuksia, jotkut turkkilaiset valmistajat, kuten AtilAydinlatma ovat jo alkaneet viedä LED-valaistus tuotteiden Euroopan maihin.

Vietnamin markkinoille

loisteputki ei syty

Havainnointi koko Vietnamin LED valaistus markkinoilla, Aiemmin Vietnam kuluttaa noin 200 miljoonaa perinteisiä hehkulamppuja vuosittain, joista enemmän tehonkulutusta perinteisten volframi hehkulamppu perustuu. Lisääntyessä LED levinneisyys, perinteinen valaistus markkinoilla Vietnamissa viime vuosina jatkoi laskuaan, kun taas LED-valaistus markkinoilla on nouseva trendi, arviolta 2016 Vietnam LED-valaistus levinneisyys nousee noin 35%.

Teollisuus ultra-varastointi, sanoi Vietnamin LED-valaistus markkinoilla perusjakso on alhainen, joten markkinoiden kokoa kasvu nopeammin kuin muissa Kaakkois-Aasian maissa. Viime vuosina on parantamista Vietnamin kulutus voima, sen LED-valaistus markkinoilla kysyntä on myös tärkein teknisiä sovelluksia, ja vähitellen kääntyi kotiin valaistukseen. Vietnamissa, halpa työvoimakustannukset olosuhteet, monet ulkomaiset yhtiöt ovat tulleet kasvi, joten LED-valaistus tarpeisiin uudesta hanke LED-valaistuksen tarpeisiin. Lisäksi Kiina, Japani ja Etelä-Koreassa ja muissa maissa käynnisti julkisen kehitysapu Vietnam, ajo paikallinen infrastruktuurihankkeet LED ulkovalaistuksessa tarpeisiin, mutta koska suurin osa projektin, jonka Vietnam kansasta ymmärtää, ulkomaiset sijoittajat täytyy yhdistää paikallinen Vietnam Valmistajien on mahdollisuus leikataan markkinoille.

Samaan aikaan, jossa asteittainen kasvu henkeä kohti lasketut tulot Vietnamissa, LED kodin valaistus markkinoilla on alkanut kukoistaa, joten LED valmistajat, paikallisen brändin hallinta ja pääsy tienrakennus tulee avain markkinoiden avaamiseksi.

Indonesia markkinoilla

Indonesiassa, International Energy Agency (IEA) aikoo jäljitellä toteuttamiseen Intian LED-lamppu politiikan Indonesiassa vähentää kustannuksia tehokkaan valaistuksen tekniikka, mukaan Hindu. “EESL LED-ohjelma on ollut menestyksekäs ja IEA työskentelee sitä tuomaan ohjelman maailmaa” IEA apulaisjohtaja Paul Simons totesi maailman kestävän kehityksen huippukokouksessa, “Haluamme kokeilla tätä mallia Indonesiassa, Uskomme, että tämä on paras käytäntö tapaus, joka on jaettava.

Iranin markkinoilla

Viime vuosina Lähi-idän investoinnit infrastruktuuriin investointien lämpöä muodostaen valtava ostovoima, LED tuote markkinoilla kysyntä on kasvanut merkittävästi. Joukossa, Iran on Kiinan LED-valaistus tuotteiden Lähi-idässä merkittävä vientimaa. Tämän vuoden tammikuussa, valtion puheenjohtaja johti vahva poliittinen ja taloudellinen kaupan valtuuskunta Iraniin valtiovierailulla, joka on virstanpylväs Kiinan ja Iranin suhteet, avaamalla uuden luvun kehittämistä kahden maan.

Leave a Comment