Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Teollisuuden energiatehokkain LED-lamput

Panasonic Corporation, johtava elektroniikka teknologia ja innovaatio, esitteli tänään sipulin muotoisen LED (valodiodi) lamput, uusin tulokas sen EVERLEDS LED-valaistus tuotteiden. Uusi linja-up koostuu kahdeksasta tyyppisiä sipulit tarjoaa alan energiatehokkain (1), kevyin (2) ja pienin LED-lamput (3). Niihin kuuluu myös alan ensimmäinen kompakti tyyppi LED-lamput (4) ja himmennettävä lamput. Tarjoamalla erilaisia ​​energiaa säästäviä, pitkäikäisiä, ympäristöystävällisiä LED-lamput, Panasonic kannustaa kuluttajia korvaamaan perinteiset hehkulamput puuttua ilmastonmuutokseen kysymyksiä.

Uudet tuotteet käyttävät Panasonicin oma lämmöntuotto tekniikka lisäämään polttimon energiatehokkuutta. Yleisesti ottaen LED valotehokkuus kasvaa lämpötilan laskiessa. Joten on tärkeää alentaa ja optimoida lämpötila LED-paketti saavuttaa korkeampi valotehokkuus. Soveltamalla alumiittikalvo käsittely pintaan, Panasonic kasvattaneet onnistuneesti lämmöntuotto alentaa lauhkean LED-paketti.

Yhdistämällä tämä tekniikka grafiikalla joka tiiviisti liittyy LED-paketti ja kotelo, yhtiö on saavuttanut alan korkein energiatehokkuutta LED-lamput (1).

Myös silloin, kun käytetään downlight, 6,9 W vakio tyyppi LED-lamput toimittaa kirkkaus vastaa 60 W hehkulamppu bulbS5). Sitä voi säästää jopa 2000 jeniä vuodessa sähkölaskuja. 4,0 W vakio ja 5,5 W kompakti LED-lamput tuottavat tuotoksen verrattavissa 40 W hehkulamput ja 7,6 W vakio LED-lamput ovat kirkkaus 60 W hehkulamput käytettäessä alasvalo (6).

loisteputki led

Panasonic on myös tehty uusi LED Hehkulamput lightest2) alan tekemällä kotelo ohuempi ja vähentää alumiinin tuotteessa käytetyn. Standardi koko E26 pohja lamppu painaa vain 100 g ja kompakti koko E17 pohja lamppu painaa 50 g.

Lisäksi Panasonic työn omalla terminen analyysi tekniikka optimoi lämmön vaimentavan kokoonpano (jäähdytyselementti) luomaan mahdollisimman kompakti E26 pohja LED-lamput jotka liittyvät pituuteen ja ulkohalkaisija. Uusi LED-lamput, myös alan ensimmäinen E17 pohja LED-lamput, tulee helposti sovi olemassa olevien valaisinten joka muiden varalamppuja ei fyysisesti ottelussa.

E26 pohja LED-lamput ovat pitkä käyttöikä jopa 40000 tuntia. Tämä tarkoittaa, että ne kestävät noin 19 vuotta, kun käytetään 5,5 tuntia päivässä. E17 pohja LED-lamput ovat noin 20000 tunnin käyttöikä. Uusi LED-lamput myös ominaisuus kestävä lasipallossa käyttäen lasinvalmistuksen tekniikkaa Panasonic kertynyt vuosien varrella. Ne päästävät käytännössä ole UV- tai IR-säteilyä. 7,6 W vakio tyyppi ja 5,5 W kompakti tyyppi LED-lamput ovat himmennettäviä 10 prosentista 100 prosenttiin.

Panasonic

Panasonic Corporation on maailman johtava kehittämiseen ja valmistamiseen sähköisten tuotteiden monenlaisia ​​kuluttajien, yritysten ja teollisuuden tarpeisiin. Perustuu Osaka, Japani, yhtiö kirjasi konsolidoitu liikevaihto 7770 miljardia jeniä (US $ 78,4 miljardia euroa) vuonna päättyi 31. maaliskuuta 2009. Yhtiön osakkeet noteerataan Tokion, Osakan, Nagoyan ja New Yorkin (PC) pörssit. Lisätietoja yhtiöstä ja Panasonic

Leave a Comment