Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tärkeä tapa pidentää LED lamppu

Tärkeä näkökohta LED-valaistus, johdetaan ajaa piiri LEDin käyttöikä olisi itse voitava verrata. Vaikka tekijöitä, jotka vaikuttavat luotettavuuteen ajaa piiri on paljon, mutta elektrolyyttikondensaattorit on ratkaiseva vaikutus yleiseen luotettavuuteen. Jotta voidaan pidentää työelämää järjestelmän, hakemus on analysoitava kohdennetusti kapasitanssi ja valitse sopiva elektrolyyttikondensaattoreihin.

Tehokas käyttöikä elektrolyyttikondensaattorin, sisäinen lämpötila vaikuttaa huomattavasti ympäristön lämpötilassa ja rippelivirrat. Elektrolyyttikondensaattori valmistaja mukainen elektrolyyttikondensaattori luokitus elämän altistuu suurin mitoitettu ympäristön lämpötilan ja ehdot enimmäismäärän soveltamista arvioivat aaltoilu vedetty virta.

105 ° C, voivat olla tyypillisiä kapasitanssi mitoitettu elämän 5000 tuntia, sitä pienempi työ stressiä verrattuna todellinen kapasitanssi nimellinen taso on, sitä kauemmin tehokas työ- elämään. Näin ollen erään aspektin mukaan valita nimellinen Pitkä käyttöikä ja kestää korkean lämpötilan luokitus Elektrolyyttikondensaattorien tietenkin mahdollista työaika pitenee. Toisaalta, mukaan todellinen käyttölämpötila ja stressi se voi silti olla pienempi mitoitettu käyttölämpötila ja kondensaattori elinikälaskelmassa, tarjoten siten kustannustehokkaampi ratkaisu, harkitse yllä riittävä käyttölämpötiloja ja korostaa suunnittelussa voidaan tehokkaasti pidentää käyttöikä kondensaattorit jotta paremmin vastaamaan LED elämää.

Esimerkinomaisesti, viitaten suunnittelun valinta ECA-1EM102 alumiinielektrolyyttikondensaattorit, mitoitettu 1000μF, 25V, 850mA, 2000 tuntia ja 85 ° C: ssa Olettaen, että 50 ° C ympäristön lämpötilan olosuhteissa, käyttöiän tämän kondensaattorin yli 120000 tuntia. Näin ollen LED-ohjauspiirin yrittää kunnolla käsittelemään ongelmaa lämmöntuotto ja sopivassa lämpötilassa, voi päästä sovituspiirin ja LED ajo käyttöikä LED.
loisteputki 15w

Leave a Comment