Loading the content... Loading depends on your connection speed!

T8-led-putket älypuhelimet ja Tablet PC vähentää markkinoiden osuus elektroniikkatuotteiden

Mukaan tuore tutkimus T8-led-putket yhä enemmän kuluttajien valita älypuhelimia ja Tablet PC toimintojen lisäksi web-selailun ja puhelut, jotka vaikuttavat myyntiin muut yhdestä purposed elektroniikkalaitteissa.

T8-led-tubes.com analysoi että kysyntä kämmentietokoneet ja älypuhelimet ylittää kertakäyttöisiä sähköisiä tuotteita. Myynti yhden tarkoituksen sähköisten tuotteiden, kuten digitaalinen kamera on syvästi. ANALYZ

pienoisloisteputki

Monitoiminen elektroniset laitteet onnistui ja muokkaavat kartta kulutuselektroniikkateollisuuden. Analyytikot sanoi Tablet PC nyt on todella lopullinen määränpää. Se voi olla vaihtoehto e-kirjan, MP3 / MP4 soitin, kalenteri, herätyskello, pelejä, GPS ja kameroita.

Analyytikot T8-led-tubes.com ennustaa vuotuinen yhdiste kasvu älypuhelimia nousee 28,5%, ja kämmentietokoneet johti iPad saavuttaa kasvuvauhti 72,1% vuodesta 2010 vuoteen 2015. T8-led-tubes.com pistettä että myynti yhden toimivia tuotteita, kuten musiikkisoittimia, GPS ja digitaalikamerat vaikuttaa. Itse kannalta soittimen myynti Applen iPod ovat vähenemässä vuosittain.

Leave a Comment