Loading the content... Loading depends on your connection speed!

T5 energiaa säästävät lamput periaatteiden

T5 tricolour energiansäästölamppua on vain kehittynyt viime vuosina, otettiin alun perin käyttöön vuonna 2003 Philips, koska sen korkea hyötysuhde, pitkä käyttöikä, energian säästö etuja, nopea markkinoiden hyväksynnän. Mutta niin hinta on liian korkea, tarvitaan yli 80-100 yuania, joten rajoittaa sen käyttöä puitteissa julkisen ja kognition. Viime vuosina jotkut kotimaiset valmistajat ovat tekninen kyky ovat alkaneet valmistaa, hinta alas, luonnollisesti alkoi laajalti käytössä. T5 energiaa säästävät lamput ovat sopivimpia korvata yhteisten T8日光灯的 ja väistämätön hinnannousu maan, T5 energiaa säästävät lamput sijaan T8日光灯是大势所趋.

T5 energiaa säästävä lamppu putki on ulkohalkaisija on 16 mm, eli 1 * 5/8 tuumaa tavallinen T8日光灯的外径为 25,4, suurempi kuin T5.

Päällysteen kanssa käytettävät materiaalit energi T5 puhdasta tricolour harvinaisten maametallien jauhe, hinta on yli 10 kertaa tavallista fluoresoiva aine fosforihapon ollessa. Joten todellinen puhtaan kolmivärikoordinaatit T5 energiaa säästävät lamput kuin keskihinta T8日光灯要高. Koska T5 on tehokas puhtaan trikolori harvinaisten maametallien jauhe, joka vaatii vain valoa emittoiva lämpötila yli 1000 astetta, kuin keskimääräinen lämpötila 2700 astetta fluoresenssiemission on paljon pienempi, joten haihduttamalla hehkulangan luonnollisesti paljon hitaampi kuin tavallinen lamppu, niin sen käyttöikä on pidempi. Puhdasta jauhetta Trikromaattiset valoteho kuin tavallinen halogeeni jauhe on paljon suurempi, niin kauan kuin se kuluttaa vähän tehoa voidaan saavuttaa vaaleus vaatimukset, se voi T5 energiansäästölampun. Tämä periaate T5 lamput voi toimia.

Siksi meidän on kiinnitettävä huomiota ostaa, emme voi vain halpaa. Valmistajat on tehdä voittoa, hinta on liian halpa, materiaalit eivät saa olla puhdasta harvinaisten maametallien tricolor jauhetta. Tällaiset lamput yleensä huonompi päissä olisi muutaman kuukauden kuluttua mustan luminanssi on tulossa heikko, saavuttaa energian säästämiseksi. Nyt Guangdong Zhongshan, Dongguan, Shenzhen on paljon merkitsemättömiä pienissä tehtaissa ja myyjät, T5 28W hinta on alle $ 20 niiden lyhyen elämän heikkolaatuisten tuotteiden, ei oikeastaan ​​säästää sähköä, mutta myös ihmiset T5 energiaa säästävät lamput väärinkäsitys, se on haitallista edistäminen energiansäästölamppujen.
loisteputkivalaisimen asennus

Leave a Comment