Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Seitsemän tapa pelastaa maailma luvun b

remake Tehtaat

Vuodesta terästehtaat paperi- tehtaat, teollisuus syö noin kolmannes maailman energiasta. Mahdollisuudet säästää ovat valtavia. Ludwigshafenissa, saksa kemikaalit giant BASF kulkee yhteenliitetyn monimutkainen yli 200 kemiantehtaissa, jossa lämpö tuotetaan yksi kemiallista prosessia käytetään valtaan seuraavaksi. Ludwigshafenin site site yksin, kuten kierrätys lämmön ja energian säästää yhtiön £ 200 miljoonaa vuodessa ja lähes puolet sen CO2-päästöt. Nyt BASF tekee saman uusien laitosten Kiinassa. “Optimointi energiatehokkuus on ratkaiseva kilpailuetu”, kertoo BASF toimitusjohtaja Jurgen Hambrecht.

Green Driving

Neljännes maailman energiasta — lukien kaksi kolmasosaa vuotuisesta öljyn–kuljetuksiin. Jotkut säästöt tulevat ilmaiseksi: voit parantaa polttoainetehokkuutta 6 prosenttia yksinkertaisesti pitämällä auton renkaat kunnolla vääristyä. Bensiini-sähkö hybridi malleja kuten Toyota Prius parantaa mittarilukema vielä 20 prosenttia verrattuna perinteisiin malleihin.

Parempi Jääkaappi

loisteputki sytytin

Yli puolet kaikesta asuntojen valta menee käynnissä kodinkoneet, jotka tuottavat viidenneksen maailman hiilidioksidipäästöistä. Ja se on totta vaikka valmistajat ovat jo hiked tehokkuutta jääkaapit ja muut kodinkoneet peräti 70 prosenttia 1980-luvulta lähtien. Mukaan Kansainvälisen energiajärjestön tutkimus, jos kuluttajat valitsivat malleille, jotka säästäisi heille eniten rahaa koko elämän laitteen, he leikata maailmanlaajuinen asuntojen virrankulutus (ja niiden laskujesi) 43 prosenttia.

joustava maksutapa

Kuka sanoo joudut maksamaan kaikille edistäviin investointeihin? “Energia palvelu urakoitsijat” maksaa jälkiasennuksen vastineeksi osuuden asiakkaan vuotuinen apuohjelma-säästöjen. Pekingissä. Shenwu Thermal Energy Technology Co on erikoistunut jälkiasennuksen Kiinan teräksen uunit. Shenwu asettava alkuinvestointi asentaa lämmönvaihdin, joka esilämmittää ilma menee uuniin, leikkaamalla asiakkaan polttoainekustannukset. Shenwu taskut leikattu näistä säästöistä, joten molemmat Shenwu ja asiakkaan voitto.

Jos energian säästäminen on niin helppoa ja kannattavaa, miksi kaikki eivät tee sitä? Se on tekemistä psykologian ja tiedon puute. Useimmat meistä on taipumus tarkastella nykypäivän hintalappu yli huomisen säästöpotentiaali. Tämä pätee kaksinkertainen varten vuokranantajalle tai kehittäjä, joka ei itse nähdä penniäkään säästöistä hänen investointeja parempiin eristyksen tai parempi lämmitysjärjestelmä saattaa syntyä. Monien ihmisten mielissä, säilyttäminen liittyy edelleen itsensä kieltämistä. Monet ympäristönsuojelijat silti työntää mieltä.

Leave a Comment