Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Seitsemän tapa pelastaa maailma luku c

Smart hallitukset voivat auttaa työntää markkinoille oikeaan suuntaan. EU: n 1994 laki merkintöjä oli sellainen menestys, että se ulottaa sama ajatus kokonaisia ​​rakennuksia viime vuonna. Lisätä markkina-arvon tehokkuuden, kaikkien uusien rakennusten tulee olla “energia pass” yksityiskohtaisesti tehon ja lämmitys kulutus. Maat, kuten Japani ja Saksa ovat peräkkäin kiristetty rakennusmääräykset, jotka edellyttävät kasvua eristystasoa mutta jätetään jopa rakentajat päättää, miten vastata niihin.

loisteputkilamppu

Tehokkain kannustimet tietenkin tulevat markkinat itsessään. Kuluneen vuoden pilviin polttoaineiden hinnat ovat keskittyneet mielensä tehokkuuteen kuin koskaan ennen. Jatkuvasti kasvava paine leikata kustannuksia on lopulta pakko useammat yritykset tehdä joitakin matematiikka niiden energiankäyttöön.

Onko se tarpeeksi? Kanssa maailmanlaajuisen kysynnän ja päästöjen nousee niin nopeasti, emme ehkä ole muuta vaihtoehtoa kuin yrittää. Tehokas tekniikka on täällä nyt, todistettu ja halpa. Verrattuna kaikki muut vaihtoehdot, se on suurin, helpoin ja kannattavin bang for buck.

Leave a Comment