Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Seitsemän tapa pelastaa maailma A luvussa

Unohda vanha ajatus, että säästämällä energiaa on eräänlainen itsekieltäytymisen-ratsastus polkupyörien, himmennys valot, ja ottaen vähemmän suihkut. Nykyään säilyttäminen on kyse tehokkuus: saada sama-tai parempi-tulokset vain murto-osa energiasta. Kun lama liikematkustuksen pakko Ulrich Ramer leikata kustannuksia hänen perheensä omistama hotelli Saksassa, hän korvasi satoja hotellin tuhlaileva lamput, saada sama valoa 80 prosenttia vähemmän virtaa. Hän osti uuden vettä kattilan digitaalisesti ohjattu pumppu, ja kääritään eristys putkien ympärille. Menoja noin £ 100,000 näistä ja muista parannuksista, hän viilsi hänen £ 90000 polttoaineen ja sähkön laskun £ 60,000. Kuten bonus, hotellin alempi energiantarpeesta ovat vähentäneet sen vuotuinen hiilidioksidipäästöjä yli 200 tonnia. “Meille energian säästö on ollut erittäin kannattavaa”, hän sanoo. “Ja mikä tärkeintä, emme anna periksi yhden mukavuutta vieraille.”

Tehokkuus on myös hyvä tapa alentaa hiilidioksidipäästöjä ja auttaa ilmaston lämpenemistä. Mutta paras argumentti hyötysuhde on sen kustannus-tai tarkemmin sanottuna sen kannattavuutta. Tämä johtuu nopeasti kasvava energiantarve edellyttää valtavaa investointeja uusiin tarjonta, puhumattakaan valua energian hinnannousun.

Ei ihme tehokkuus on tullut ensisijaisia ​​poliittisen asialistan. On 10. tammikuuta Euroopan unioni julkisti suunnitelman energiankäytön vähentämisestä koko mantereella 20 prosenttia vuoteen 2020 mennessä Viime maaliskuussa, Kiina määräsi 20 prosentin kasvu energiatehokkuutta vuoteen 2020 mennessä jopa George W. Bush, Texas oilman, on odotetaan puhua energiansäästöön hänen State of the Union puheen tällä viikolla.

t8 loisteputki

Hyvä uutinen on, että maailma on täynnä osoittautunut, halpa tapoja säästää energiaa. Tässä ovat seitsemän, jotka voivat olla suurin vaikutus.

Eristää

Lämmitys ja jäähdytys syö 36 prosenttia kaikista maailman energiasta. Ei käytännössä mitään rajaa, kuinka paljon siitä voidaan tallentaa, koska prototyyppi “nolla-energian kodeissa” Sveitsissä ja Saksassa ovat osoittaneet. On ollut äkillinen uusia tapoja pitää lämmön ja kylmän ulos (tai päinvastoin). Pisimmällä eristys noudattaa lakia kasvavia: jos lisäät tarpeeksi voit skaalata alas tai jopa poistamaan lämmitys- ja ilmastointilaitteiden, alentaa kustannuksia jo ennen kuin alat säästää laskujesi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vihreät työpaikat (ne, jotka eivät ole jatkuvasti tarvitse olla lämpöä tai ilmastointilaite juoksu) on korkeampi työntekijöiden tuottavuutta ja alentaa sairas hinnat.

Muuta Lamput

Valaistus syö 20 prosenttia maailman sähköstä, mikä vastaa karkeasti 600000 tonnia hiiltä päivässä. Neljäkymmentä prosenttia toimivallan vanhanaikainen hehkulamput-19th-luvulla teknologia että jätteet suurin osa valtaa se kuluttaa toivottuja lämpöä.

Pienloistelamput tai sytytys, paitsi käytä 75-80 prosenttia vähemmän sähköä kuin hehkulamput tuottaa saman määrän valoa, mutta ne myös viimeisen 10 kertaa pidempään. Phasing vanha sipulit pois vuoteen 2030 mennessä säästäisi lähtö 650 voimalaitosten ja välttää vapauttamaan 700 miljoonaa tonnia hiiltä ilmakehään vuosittain.

Mukavuusalue

Vesikattilat, lämmittimet ja ilmastointilaitteet ovat tunnetusti tehoton. Lämpöpumppu on muuttunut, että yhtälö. Se poistaa lämpöä ilmasta ulkopuolelta tai maahan alla ja käyttää sitä lämmön rakennukseen tai sen vesihuollon. Kesällä, järjestelmä voidaan kääntää jäähtyä rakennuksiin samoin.

Useimmat uudet asuinrakennukset Ruotsissa jo lämmitetään maa-source lämpöpumppujen. Tällaiset järjestelmät kuluttavat lähes tavanomainen polttoainetta ollenkaan. Useat maat ovat käyttäneet tukia hypätä käynnistä markkinoilla, mukaan lukien Japani, jossa lähes minä miljoonaa lämpöpumppujen on asennettu viimeisten kahden vuoden lämmittää vettä suihkut ja porealtaita.

Leave a Comment