Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Parantamiseksi terminen suorituskyky LED-reitin

Analyysi parantaa lämmöntuotto tulospohjainen reitit LED: LED energiansäästölamppuihin, niihin liittyvät LED Survival vuosia, esimerkiksi käyttää posliini keraaminen piipitoisista kapselointimateriaalina kapseloimismateriaalin elämä voi lisätä selviytymisen LED käyttämällä useita, erityisesti, valkoinen LED-salama taajuusspektri käsittää aallonpituudet alle 450 nm: ssä lyhyen aallonpituuden valo, tavanomainen hartsi tiivistysrengas happi luonnollinen materiaali voi helposti olla lyhyen aallonpituuden valo vaurio, suuri määrä korkean tehon valkoista valoa LED on nopeutettu heikkeneminen kapselointimateriaalin, LED loistelamput, mukaan teollisuuden testaus Lopuksi, tulokset osoittivat, että alle 10000 tuntia valaistus voitti, korkea-teho valko LED kirkkaus on vähentynyt yli puolella, ei ole olemassa tyydyttävää tapaa pitkäikäisten valaiseva valolähde perusvaatimukset elämän. Tähän asti on olemassa kaksi erilaista vastatoimia pidentää käyttöikä komponenttien säilymiseen, ellei että rajoitetaan lämpötila valkoinen LED ryhmiä, ja käyttö luonnon lepo hartsikotelon.

Käyttää luonnon lepo hartsin pakkaus voi hävittää kokonaan poistaa huononemiskertoimia, LED-lamppu, LED-valo heijastuu aloittamista paketin luonnollisen hartsin, luonnollinen hartsi voidaan muuttaa, jos käyttö heijastus levymateriaalin valon kulkusuuntaan puolella siru, valoa heijastava levy voi oppia uutetaan valon määrä putosi nopeasti. Tämän vuoksi tärkeää löytää keinoja vähentää lämpötilaa LED-siru, toisin sanoen, LED-siru vähentää lämmönkestävyys hitsaus pistettä, voi hidastaa tehokkaasti lämpötilan LED-siru keventää apuohjelma.

Mutta itse asiassa, tehokas LED hiukset kymmenen kertaa enemmän kaloreita kuin pieni määrä tehokkaat LED-salama nopeus ja lämpötila laski jyrkästi. LED-lamppu, ellei erityinen sisäinen todellinen merkitys: vähentää termisen impedanssi sirun paketin, paketti rajoittaa terminen impedanssi painetun piirilevyn, lämmöntuotto sileä tasainen kasvu on siru.

Vajaatoiminta lämmönkestävyys, parantunut lämmöntuotto ongelma

Liittyvien LED välähdysnopeus, ja rakenteen parantamiseksi sirun paketin rakenne voi saavuttaa saman tason pienitehoisia valkoinen LED. Ottaen huomioon Yhdysvaltojen Lumiledsin ja kansalaisten Toyo palveluja, kuten valaistus, LED pakkausten valmistajat, yksi toisensa jälkeen kehittää tehokas LED jäähdytys tekniikkaa yksinkertaisia, kansalainen aloitettiin vuonna 2004 alkanut valmistaa valkoisen LED näytteitä paketti, ei ole erityisiä tekniikoita voi myös yhdistää paksuus 2 ~ 3mm kalori jäähdytyselementti suoraan poistetaan ulkopuolelle, mukaan raportin tietenkin CITIZEN LED-chip kohta 30K / W terminen impedanssi / W suhde lämmönhajotuslaite 9K OSRAM, ja aiheuttaa lisäyksen lämmönkesto rt 1W normaali tausta niin, vaikka tavanomaisen painettu piirilevy ilman tuulettimen paineilmalla jäähdytetyssä olosuhteessa, valkoinen LED käyttäen valaistus levy voi voittaa.

Erityisiä ominaisuuksia liittyy flash-tasaisuus, niin kauan kuin tavalliset valmistustekniikat, jotka parantavat olevan nesteen väkevyys valkoinen LED fosfori materiaali loisteaineen keskiarvon, meidän pitäisi kyetä voittamaan edellä mainitut ja levottomuutta piiritys.

Koska teho lisääntyy sen sijaan johtaa nopeaan terminen impedanssi paketin alas 10K / W tai vähemmän, koska ulkomaiset toimijat kehittävät korkean lämpötilan valkoinen LED sitten, se aikoo tehdä parantaakseen edellä mainittuja ongelmia.

Vaikka piipitoinen kapselointiaine voi varmistaa käytön selviytymisen elämän LED 40000 tuntia, mutta valaistus on tuonut esille eri mieltä, tärkein keskustelu on useiden vuosien ajan perinteisten lamput fluoresoiva eloonjääminen on määritelty “kirkkaus alennetaan 30 sataprosenttisesti tai vähemmän. ” Luminanssi puoli aika oli neljäkymmentä tuhatta tuntia LED, kun lasketaan sataprosenttisesti kirkkaus 30 tai vähemmän, niin, noin kaksikymmentä tuhatta tuntia vain.

Tavallinen että jos kokonaisuudessaan täytäntöön kahden pidentäminen toimenpiteitä, kirkkautta voi täyttää 30 tunnin neljäkymmentä tuhat sataprosenttisesti. Tämän vuoksi, tutkimus ja kehittäminen Matsushita Electric piirilevyn ja paketti integraatioteknologiaa, yhtiö on 1 mm neliö sininen LED-paketin muodossa flip chip on keraamisen alustan, keraamiset, posliini keraaminen substraatti ja sitten edelleen kiinni ulomman kupari painetun piirilevyn, Panasonic perustuvia raportteja lämmönvastus, joka sisältää painetun piirilevyn alalla, mukaan lukien ryhmät lED-näyttö Shunde on noin 15K / W tai niin. Näin ollen Lumileds ja CITIZEN sitova kasvu saa ottaa lämpötila, saksalainen OSRAM imettiin LED-siru, joka on sijoitettu ulomman jäähdytyselementti, ja 9K / W erittäin alhainen terminen impedanssi tallentamisen, tallentaminen OSRAM kuin tavanomaisen lämpöenergian impedanssi yhtä tuotekehityksen vajaatoiminta sataprosenttisesti 40 . On syytä mainita, että LED on levy paketti, että sopivien tavanomaisten flip chip muodostaa samalla tavalla, mutta LED jäähdytyselementti levy sitova lähes aina, valinta kerroksen lähinnä flash-LED-siru liimaus pinta, jolloin kalorit flash johtava kerros voidaan poistaa lyhyessä päässä.

LED teollisuuden aikaisemmin, jotta saadaan riittävä valkoisen LED valonsäteen, ennen kehittämistä suurikokoisten LED-siru aikoo toteuttaa tässä muodossa etukäteen innolla päämäärän saavuttamiseksi. Samaan aikaan kasvun annettiin valta, tärkeää löytää keinoja vähennä lämmönkestävyys, parantunut lämpöä. Kuitenkin, se antaa tehon valkoinen LED jatkuu pyrkimyksiä noudattaa enemmän kuin 1W säde todella vähenee, välähdysnopeus suhteellinen lasku 20-30 sataprosenttisesti. Toisin sanoen, jos luminanssi- valkoinen LED on useita kertoja suurempi kuin tavanomaisen LED, tehonkulutus kuin erityinen fluoresoiva ominaisuudet, niin on välttämätöntä ratkaista ongelmat lueteltu seuraavat neljä: rajoittaa lämpötila, jotta selviytymisen käyttöikä, parantunut välähdysnopeus, ja erityisominaisuuksia flash keskiarvo. Sitä vastoin jopa valkoinen LED rakenne, jossa on terminen vastus rajoitteet, ei ole mitään keinoa jos kaloreita johtumisen paketti piirilevyyn, niin lopputulos on päättänyt nousevan lämpötilan LED alenee voimakkaasti.

Ratkaise lämpö ongelma on keskeinen tapa pakata

Ratkaisu on vähentää lämpötilan nousua pakkauksen lämpö impedanssi; pitää LED Survival käyttöiän parantamalla siru muoto, laukauksen sopivat pienen mittakaavan siru, parani LED välähdysnopeus parantamalla siru arkkitehtuuri, katsoo sen tarpeelliseksi pienimuotoinen siru, vilkkuu erityisiä ominaisuuksia, kuten keskimäärin lähestymistapa on parantaa tapaa, jolla LED-paketti, nämä kaksi lähestymistapaa on kehitetty peräkkäin. Koska luonnolliset hartsit kiinnittää rengas happipitoisuuden valon, jonka aallonpituus on 400 ~ 450 nm on 45%, piipitoinen kapselointiaine sata prosenttia pienempi kuin 1, luminanssi puoli aikaan renkaan happi luonnon hartsi on vähemmän kuin kymmenen tuhatta tuntia, piipitoisista kapseloivana materiaaleja voidaan laajentaa noin neljäkymmentätuhatta tuntia, lähes yhtä monta vuotta selviytymisen valmiiksi valaistus tilat, mikä tarkoittaa, että käyttö valaistuksen aikoja ilman Gaiyi valkoinen LED.

Kuitenkin piipitoinen luonnon hartsi ansioksi korkea elastinen pehmeästä materiaalista, joka ei naarmuta käsittelyä välttämätöntä käyttöä luonnollisen hartsin valmistustekniikka piipitoisista ulkonäkö, piipitoisista luonnollinen hartsi helposti kiinnittää sakkojen ulkopuolella tätä prosessia, koska tulevaisuudessa tämän olennaisen tutkimus ja kehittäminen erityisten tekninen luonne ulkonäkö voidaan parantaa.

loisteputkien pituudet

Liittyvät pitkäikäisyys LED, LED valmistajat nyt vastatoimi ottanut on muuttaa pakkausmateriaalin, kun fluoresoivan materiaalin dispergoidaan pakkausmateriaaliin, erityisesti piipitoisen kapselointimateriaalina kuin tavanomainen sinistä valoa, lähes ultravioletti-LED-siru on yläpuolella luonnollinen hartsi rengashappi kapselointiainetta, materiaali voi olla käyttökelpoinen rajoitus kopioinnin hajoamista ja vähentää nopeudella valon.

Rajoitus heikentynyt kapselointiainetta muutoksia ja kevyiden materiaalien vähentää nopeudella kopioinnin

2003 Toshiba Valo aiemmin 400 mm neliö alumiini ulkonäkö, välähdysnopeus korjaamon 60lm / W alhainen terminen impedanssi valkoinen LED, puuttuessa tuulettimen kokoonpano järjestetty erityisesti lämpöä, pyrkii tekemään LED palkki on 300lm levy. Tärkein päästä virran tiheyden kasvu yli 2 kertaa, ei voinut olla Bu Wei helposti valon erottamiseksi suuri sirut, lopputulos sen sijaan johtaa vilkkua määrä ei ole niin vähän virtaa valkoinen LED ongelma. OSRAM Semi johtimet Gmb, Saksa perustuu lopulliseen tuloksista kokeilu osoitti, että edellä mainittu konfiguraatio lämmönkestävyys LED-siru voi vähentää hitsaus kohta 9K / W, noin noin 1/6 tavanomaisen LED, LED-pakkaus antamisen jälkeen teho 2W kun LED-siru liimaus lämpötila on korkeampi kuin 18 K-hitsaus kohta, lämpötila kasvaa, vaikka painettuun piirilevyyn nousi 50 ℃, liimaus lämpötila korkeintaan vain noin 70 ℃, kontrastin, kun aikaisemmin, lämpökuorman pienentämiseksi impedanssi, sitten, LED-siru liimaus lämpötila vaikuttavat lämpötila piirilevyn. Rajoitus lämpötila valkoinen LED voidaan pitää sopiva tapa jäähdytyksen LED paketti käyttäen painettu piirilevy, paketti on pääosin loppuun, on luonnollinen hartsi lämpötila kunto heikkeni nopeasti kartoitus sekä valo, lämpötilan lasku oikeuden jälkeen Porton Vilna 10 ℃ eloonjääminen 2 se pidentää kertaa.

Koska yksityiskohtainen tarkkuus jäähdytyslevyn ja piirilevyn suoraan termisen vaikutuksia, koska oletuksena painetun piirilevyn tulee hyvin monimutkainen. Vähentämiseksi terminen impedanssi, monet ulkomailla LED-siru LED valmistajat lämmönjohtamisvälineeseen on (jäähdytyslevy) ulompaan, ja jatkaa sitten muodostamiseksi kuumahitsauskärjen langan kanssa piirilevyyn varmentaa tuulettimen kuparista tai keraamista ja keraamisesta materiaalista koneellista jäähdytystä lämpönieluun. Koska Toshiba Valo lisensoitu Haobo Raapimispuusta kokemus, koska tämä ilmaus, koska yhtiö edistymistä parantaa matkia analyysiteknologiaa, joka vuonna 2006 sen jälkeen, kun yli 60lm / W valkoinen LED, voi helposti hyödyntää valaistuksen, lisäävät lämmönjohtavuus kehyksen tai koneellista jäähdytystä tuulettimen muodossa ennalta kalevantulet tilat levyrakenteisella ei ole erityisiä jäähdytys tekniikkaa on mahdollista käyttää valkoinen LED.

Kun Lumileds alkoi vuonna 2005, jolloin korkea-teho LED-siruja, ja sallittu lämpötila niinkin korkea kuin + 185 ℃, LED-lamput, LED-valaistus korkeampi kuin vastaavat tuotteet muiden yritysten 60 ℃, RF-4 käyttäen tavanomaista painettua piirilevyä paketteja, jota ympäröi tausta lämpötila-alueella 40 ℃ voi syöttää virran, joka vastaa 1,5 W tehon (noin 400 mA). Tämä on täsmälleen sama kuin, että LED-valmistajat käyttävät sopivaa metalliin perustuvia posliini ja keramiikka-pohjainen kotelointimateriaalina ensisijainen Duanyou. Jopa pakkaus teknologia mahdollistaa korkean kalori, mutta LED-siru liimaus lämpötila oli todennäköisesti ylitä sallittua arvoa, ja lopulta teollisuus on vihdoin ymmärtänyt paketin ratkaista lämpö ongelma on keskeinen tapa.

Leave a Comment