Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Panasonic julkisti EverLeds LED lamput

Japani – Panasonic julkisti uuden sipulin muotoisen LED-lamput, uusin sen EVERLEDS LED-valaistus tuotteiden. Uusi linja-up koostuu kahdeksasta tyyppisiä sipulit tarjoaa industrys energiatehokkain, kevyin ja pienin LED-lamput. Niihin kuuluu myös industrys ensimmäinen kompakti tyyppi LED-lamput ja himmennettävä lamput.

Uusi linja-up sisältää 4,0 W, 6,9 W ja 7,6 W vakio tyyppi LED-lamput ja 5,5 W kompakti tyyppi LED-lamput. Saatavana Päivänvalo ja lämpimät Lamp värejä, ne menevät myyntiin Japanissa 21. lokakuuta.

Uudet tuotteet käyttävät Panasonics omaa lämmöntuotto tekniikka lisäämään sipulit energiatehokkuutta. Soveltamalla alumiittikalvo käsittely pintaan, Panasonic kasvattaneet onnistuneesti lämmöntuotto alentaa lauhkean LED-paketti. Yhdistämällä tämä tekniikka grafiikalla joka tiiviisti liittyy LED-paketti ja kotelo, yhtiö on saavuttanut industrys korkein energiatehokkuutta LED-lamput.

loisteputki hinta

Myös silloin, kun käytetään downlight, 6,9 W vakio tyyppi LED-lamput toimittaa kirkkaus vastaa 60 W hehkulamput. Sitä voi säästää jopa 2000 jeniä vuodessa sähkölaskuja. 4,0 W vakio ja 5,5 W kompakti LED-lamput tuottavat tuotoksen verrattavissa 40 W hehkulamput ja 7,6 W vakio LED-lamput ovat kirkkaus 60 W hehkulamput käytettäessä alasvalo.

Panasonic on myös tehty uusi LED-lamput kevein teollisuuden tekemällä kotelo ohuempi ja vähentää alumiinin tuotteessa käytetyn. Standardi koko E26 pohja lamppu painaa vain 100 g ja kompakti koko E17 pohja lamppu painaa 50 g.

Yhtiön palveluksessa oma terminen analyysi tekniikka optimoi lämmön vaimentavan kokoonpano (jäähdytyselementti) luomaan mahdollisimman kompakti E26 pohja LED-lamput jotka liittyvät pituuteen ja ulkohalkaisija.

Leave a Comment