Loading the content... Loading depends on your connection speed!

North America / EU osaksi Kiinan suurin viejä LED-tuotteet

LED koska uuden sukupolven vihreä valaistus tuotteiden vähitellen nousi maailmanlaajuisesti sovellus, mutta myös kehitystä maailmantalouden tilanne ja rebound Kiinan LED teollisuuden, jatkuva kasvu mittakaavassa Kiinan puolijohde valaistusalan, kuten LED yleisvalaistus on edelleen tärkein markkinoiden kehitykseen liikkeellepaneva voima.

Meidän LED-valaistus tuotteet viedään ulkomaan markkinoilla osoittavat kaikkialla, vientiä tasapainoisempi aluerakennetta. Niistä Pohjois-Amerikan ja Euroopan markkinoilla suurimpana kahta aluetta LED tuotteiden viennistä, mutta LED-valaistus tuotteiden kahta aluetta sääntelyyn direktiivin vaatimusten on eri asteita ero siinä, miten kaksi paikkaa sopusoinnussa lainsäädännön vaatimuksia ja markkinoiden kysyntään, Kiinasta on tullut valmistus toimittajat huoleen.

58w loisteputki

1. Yhdysvallat, Kanada pääsyvaatimukset

Pohjois-Amerikan vientimarkkinoilla LED-valaistus tuotteiden täytyy myös noudattaa sähköturvallisuusmääräyksiä Yhdysvalloissa, sähkömagneettinen yhteensopivuus, energiatehokkuus ja kemiallinen testaus vaatimukset, nämä vaatimukset EU-direktiivin eriasteisia ero:

a. sähköturvallisuus testaus

US Department of Labor alla Työturvallisuuslain Administration (OSHA) edellytetään, että työpaikalla käytetyt tuotteet on hyväksyttävä Yhdysvaltain kansallinen akkreditointi Laboratory (NRTL) testaus ja varmentaminen varmistaa käyttäjien henkilökohtaisen turvallisuuden, joten suurin osa sähkö-tuotteet osaksi Yhdysvaltain markkinoilla on noudatettava NRTL merkki, ja OSHA valtuuttaa kansainvälinen sertifiointielimen NRTL sertifiointielin mukaisesti sovellettavia tuotteiden testaus ja varmentaminen, Kanadan markkinoille, myydä tai tuotu Kanadasta on tarkistettava sähköisten tuotteiden Kanadassa, testaus on täytettävä standardien Council of Canada (SCC) akkreditoitu laboratorio.

Valaistusstandardit Pohjois-Amerikan ja Euroopan unioni ovat varsin erilaiset IEC ja sähköturvallisuus testaus Pohjois-Amerikassa täytyy harkita EMF vaatimukset. Valaistusstandardit Pohjois-Amerikassa on yleensä mukaisesti määritetyn soveltamisalan vakioasennus käyttöä ja tilojen käytön.

Esimerkki: sovellettava standardi kattovalaisin telineeseen asennettu, sulautetut katto ovat ANSIm UL 1598 ja CANm CSA C22.2 No.250.0, koska nämä lamput on käyttää LED-valonlähde, tarvitaan lisää aikaa harkita sertifioitu ANSIm UL 8750 ja CSA C22.2 No.250.13, LED-lamput, kuten käyttö sisäänrakennetun sähköisen virtalähteen lisäksi tarvitaan läpäistä lampun sarja standardeja, sen sisäänrakennettu elektroninen virtajohdoissa on täytettävä vaatimukset UL1310 tai UL60950-1.

b. energiatehokkuuden testaus

Jotkut puolilla maata saada Energy Star tai DLC-sertifioitu valaistus tuotteet tarjoavat eri taloudellisia tukia; Yhdysvaltain nykyisen LED-lamput ja valaisimet energiatehokkuuden testaus keskittyi Lamput Energy Star ja DLC, valaistus Factslabel ne kuuluvat vapaaehtoista pyynnöstä, Yhdysvaltain liittovaltion energiatehokkuuden vähimmäisvaatimuksia (DOE) ei ole vielä laittaa LED-lamput ja LED-lamput kuulu valvonnan. Mutta Kalifornian alueella, irrotettava LED-lamput on täytettävä erityiset vaatimukset Kalifornian energia.

1) EnergyStar Energy Star energiatehokkuus sertifiointi

ENERGY STAR Energy Star logo on yhdessä perustama Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston (Environmental Protection Agency, EPA) ja Department of Energy (Departmentof Energy, DOE), jonka tarkoituksena on varmistaa tuotteiden energiatehokkuutta lueteltujen putkien sääntelyvaatimusten noudattamiseen, mutta sen vahvistamista vapaaehtoinen testi.

Tällä hetkellä tuotteita LED-lamput, Energy Star Lampsprogram V1.1 ja V2.0 uusin versio voidaan hyväksyä, mutta koska 02 tammikuu 2017, on oltava Lampsprogram V2.0, sillä LED-valaistus tuotteiden, Energy Star testivaatimukset versio valaisin ohjelma V2.0 on ollut virallisesti 01 kesäkuu 2016 tuli voimaan.

Sopivat LED-lamput on kolme: suuntaamaton valot, suuntaava valot ja ei-standardi lamput. Energy Star asiaankuuluvat optinen parametrit LED-lamput, flash taajuus ja valovirran ylläpito ja elämän, on olemassa tiukat vaatimukset, testimenetelmät mainittu LM-79, LM-80 standardin kaksi.

Uudessa Energy Star sääntöjen polttimo LampV2.0 vuotta, huomattava kasvu lampun valoteho vaatimuksia, kasvattamalla tuotevalikoimaa ja suorituskykyä, energiatehokkuuden lisääminen ja suorituskyvyn luokituksen tasolla. EPA panostaa jatkossakin tehokertoimen, himmennys, välkyntä, vanhetessa ohjelma ja voidaan liittää tuotteeseen.

2) Valaistus Facts Label Energiatehokkuus Certification

Se on US Department of Energy (DOE) ilmoitti täytäntöönpanoa vapaaehtoisen energiatehokkuusmerkintäohjelmasta on tällä hetkellä vain LED-valaistus tuotteiden, on tarkoitus käynnistää “Anna heille Facts”, on tehdä valaistus tuotteet saavuttavat tarkempia ja suurempia siirtonopeuksia luotettavuus vaatimukset paljastaa tuotteen suorituskykyä parametrien viiteen alueeseen: lm lm, alkuperäisen valotehokkuus lmm W, ottoteho W, värilämpötila CCT, värintoistoindeksi CRI. Hankkeessa sovelletaan LED-valaistus tuotteiden valikoima on: täydellistä valaisinta DC tai AC-virtalähteen, matala jännite 12V AC tai DC valaisimia, irrotettava teho LED-valaisimet, lineaarinen tai modulaarinen tuotteita.

3) DLC energiatehokkuuden sertifioinnin

DLC sanoista “Design Lights Consortium”. Vapaaehtoinen sertifiointi ohjelma energiatehokkuutta energiatehokkuutta Partnership US Northeast (Northeast energiatehokkuutta kumppanuudet, Neep) aloitti, DLC sertifioituja tuotteita hakemisto käytetään kaikkialla Yhdysvalloissa ei ole vielä “Energy Star (EnergyStar)” vakio kattavuus suorituskyvyn LED-valaisimet edistäminen.

Nykyinen DLC tekniset vaatimukset luovat uusin versio on V4.0 versio 01 syyskuu 2016 suoritus, siihen liittyy valaistus tuotteiden keskittynyt ulkona liike- ja teollisuusrakennusten kanssa LED-lamput, kuten ulkona seinän, autotalli valot, kaivos- valot, ulkona LED-valoja ja LED-lamppuja ja muita valaistus tuotteita. Tärkein tuotteiden suorituskyky: koko vuon rengas valovirta, valotehokkuus, värilämpötila, värintoistoindeksi, valovirran pysyvyys, tehokerroin, harmoninen. DLC sertifioinnin vaatimukset tuotteet on testattu kolmannen osapuolen saamiseksi NVLAP akkreditoitu laboratorio ja julkaisee raportin.

4) FTC energiatehokkuuden tarrat

Mukaan Yhdysvaltain Federal Trade Commission FTC Act vaatimukset, LED-valaisimet osaksi Yhdysvaltain markkinat tarvitsee kiinnittää energiamerkinnät ruutua ja lampun rungon, paljastaa tuotteen vuotuinen sähkönkulutus, elämä ja muita tietoja yleisölle, FTC energiatehokkuus merkinnät edellä samanlainen Lighting Facts etiketti etiketti, mutta FTC energiatehokkuusmerkinnöistä on pakollinen. Katso FTCenergyguidelabel vaatimukset ja määräykset: 16CFR305.

5) California energiatehokkuusvaatimukset

Parantaakseen tehokkuutta sähkölaitteita, Yhdysvallat, California Energy Commission (Kalifornia Energia komissio) 30. joulukuuta 2005 toteuttaa lain laitteen hyötysuhde asetusten (Appliance Efficiency asetus). Kaikkiaan yli 20 tavara- ja tuotteiden Yhdysvaltoihin on noudatettava Kalifornian energiatehokkuutta ja tehokas käyttö sääntelyvaatimuksia. Uusin vaatimus on julkaistu lokakuussa 2015 toteuttamista CEC määräyksiä. Valaistukseen tuotteet, kannettava LED-lamput on täytettävä energiatehokkuuden CEC tehokkuusvaatimukset syöttää California alueellista myyntiä, ja koe on suoritettu CEC akkreditoitu laboratorio.

6) Kanadan Energiatehokkuus testin vaatimukset

Valaistukseen tuotteet, Kanada nyt pakollista energiatehokkuusvaatimukset NRCan jo ohjaa yhteinen loistelamppu, hehkulamppu heijastin lamppu universaali, yleisvalaistus tuotteita, mutta LED-valonlähde valaistuksen tuotteita ei ole pakollista energiatehokkuusvaatimukset.

c.FCCm ICES testausvaatimukset

FCC on Telecommunication tuotteita radiohäiriöominaisuudet Yhdysvaltojen liittovaltion laki (EMI) ominaisuudet rajoittavat pakollisen sertifioinnin, mutta se ei kanna EMS (radiohäiriöitä) testausvaatimukset, LED-valaisimet FCC ja Euroopan unionin CE testaus EMC EMC-sertifiointi testaus on aivan erilainen.

FCC varmentaminen jaetaan Verification (omavastuisuuteen), Declarationof mukaisuudesta (ilmoitustaulu väitti) ja sertifiointi (varmentaminen) kolme tilaa, jossa todennustila, riippuen tuotteen, kuten vakiona LED Panel valo FCC testaus FCC 47 CFR osa 15B, todennustavaksi: todentaminen. On huomattava, LED-valaisimet FCC sertifiointi on jaettu luokan A (teollinen, kaupallinen ympäristöissä LED-lamput) ja luokan B (asuinympäristö LED-lamput) luokat, kahdenlaisia ​​testirajat täysin erilainen, CE-sertifiointi standardi testi rajoja radio häiriö on vain yksi, samanlainen FCC: n B-luokan, yksi 9k-30MHz sähkömagneettista säteilyä testaus.

Kanada sähkölaitteita on myös kehittänyt pakollisen sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevat vaatimukset, kutsutaan ICES, on Industry Canada (Industry Canada) on pakollinen sertifiointi, standardi LED-lamppu tuotteet ovat ICES-005, joka vaatii johdonmukaista ja FCCpart15B, mutta säteily testaus laajeni 1000MHz. Alkaen 1. joulukuuta 2016 ICES-005Issue4 virallisesti täytäntöön, Kanada enää hyväksy ICES005.

2. EU-määräykset

Euroopassa politiikan kiellettiin myynti hehkulamppu, LED-valaistus kysynnän odotetaan kasvavan asteittain. Lisäksi eri alojen, kuten auto- ja ulkokäyttöön koristelu ja muihin sovelluksiin, sekä LED-valaistus sisäkäyttöön kysyntä myös nousuun, sopusoinnussa EU: n säännösten pääsyvaatimukset on haaste Kiinan yritysten kohdata.

Mukaan EU-komission Act, valaisimet ja niiden kaltaiset tuotteet myydään Euroopassa on kiinnitettävä CE-merkintä, sitten tuote on merkitty CE-merkinnällä, on noudatettava EU turvallisuus Valaisimien tuotteita, EMC, kemikaalit, energia ja energiatehokkuus sekä muut merkinnät seuraavasti direktiivi:

a. sähköturvallisuus testaus

Pienjännitedirektiivi (pienjännitedirektiivi, LVD) kaikille pienjännitetuotteita EU: hun vahvistaa yleistä turvallisuutta koskevat vaatimukset, puolijohde valaistus tuotteet määritellään niiden pienjännitetuotteita, ja siksi on noudatettava spesifikaatioita pienjännitedirektiivin. LED-valot, jotka vastaavat eri tuotteilla on erilaiset testausstandardit, seuraavassa taulukossa:

b. Sähkömagneettinen yhteensopivuus Test

Mukaan EU 2014 30m EU-direktiivin vaatimukset, yhteensopivuus testi akku on kaksi puolta: sähkömagneettisten häiriöiden (EMI) ja sähkömagneettisten toleranssi (EMS), entinen pääasiassa suoritettu ja säteilevät häiriöitä, kun taas jälkimmäinen on tärkein vastike kuten sähköstaattisen purkauksen, säteily, burst, aalto, toteutettiin häiriönsietokyvyn, häiriönsietotestin. Tärkeimmät testistandardeja: EN55015, EN61547 ja EN61000-3-2 harmoninen tehovaatimukset, EN61000-3-3 teho välkkyä vaatimukset.

c.ERP ohje

LED-valaistus tuotteiden, ERP direktiivin LED-valot ja valvonta on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Energia vaatimukset: Valaisimet maksimienergia EEI, no-load tehonsäätö, virrankulutus valmiustilassa, ja kuormitus tehokkuus laitteen;

Toiminnallinen testi LED-valot Vaatimukset: selviytyminen ja Lumen Maintenance 6000h lamppu; vikaantuu ennen kytkentätaajuus, aloitusaika, 95% valovirran nousuaika; ennenaikainen virhetaajuus, CRI, väri toleranssi (värillisille johdonmukaisuusvaatimukset ); tehokerroin PF. Mutta EU ei ole ERP LED taajuus saatavien;

Tuotteet logo ja energiatehokkuutta merkintävaatimukset: Flag flux, nimellinen elämä, värilämpötila ja niin edelleen. Katso yksityiskohtaiset vaatimukset rajoittavat täytäntöönpanoa sääntöjen (EUNO.1194m 2012; NO.874m 2012);

LED-valaistus tuotteita, jotka täyttävät edellä sähköturvallisuus, EMC, ERP, kemiallinen Rosh, Reach ja elektroniikkaromunkierrätyslaitoksen direktiivi voidaan merkitä CE-merkinnällä, toinen LED lamput ja lamput myös noudatettava energiatehokkuuden tarrat, mukaan energiankulutus mitatut tiedot merkitty energiatehokkuutta tarroja.

3. Päätelmät

LED tuotteen testaus, lisäksi pakollisten yhteisten sähkö-, energiatehokkuus, sähkömagneettisen yhteensopivuuden testaus, eikä Euroopan unionin tai Pohjois-Amerikan markkinoilla, enemmän ja enemmän huomiota LED-valaistus tuotteiden ostajat useita vapaaehtoisen sertifioinnin ja suorituskyvyn testaus, kuten Euroopan markkinoilla todistettu GS todistus, Yhdysvallat DLC (malli valot Consortium), valaistus Facts sertifiointitestissä sarakkeen nimiä.

Lisäksi optiset ominaisuudet joitakin erityisiä LED tuotteita on entistä enemmän otetaan vakavasti ostaja, kuten vilkkuvia todentaminen, spektrin mittaus, yhdenmukaiset värit ja värintoistoindeksi CRI, LED ikääntyminen testi, energian hyötysuhde, koko valovirta , katselukulma alue ja muut suorituskykyvaatimukset. Joten kasvot yhä kilpailukykyinen Euroopan markkinoilla, lisäksi noudatetaan pakollisen sertifiointitestaukseen, ylimääräinen suorituskyky usein tehdä tuotteita helpompaa monia vastaavia tuotteita erottua.

Leave a Comment