Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Nobelin Ledit II

LEDit myös olla lupaavia tuomiseksi valoa yli 1,5 miljardia ihmistä ympäri maailmaa ilman pääsy sähköverkkoon, Ruotsin kuninkaallinen tiedeakatemia totesi. In-teko, ehdotettu useita ratkaisuja energiaköyhyyteen sisällyttää jakelu LED-valot, erityisesti aurinkoenergialla toimivia myllyjä. Esimerkiksi Solar Electric Light Fund, aatteellisen Nation-al Geographic saaja on asennettu LED-lamput sairaaloissa ja kodeissa kylissä eri puolilla Africa.Digital näyttöjä.

Ilman sininen LED, maailma ei olisi taustavalaistu älypuhelimet, television ja tietokoneen LCD-näytöt, Blu-ray-soittimet, monet muodot valoa ta, ja lukemattomia muita tekniikan ihmeitä.

Elektroniikkateollisuudessa, LEDit tarjoavat taustavaloa varten nestekidenäyttöjen (LCD) monissa älypuhelimet, kannettavat tietokoneet, ja televisiot. LEDit ovat energiatehokkaampia kuin flunssan orescent valot, jotka ovat joskus käytetään taustavaloa ja mahdollistavat erittäin ohuiden näyttöjen.

“Me kaikki haluamme yhä suuremman kuvaruudussa,” Wet-zel sanoi. Mutta jotta jalka valtaa laskun, suuret televisiot on erittäin energiatehokas. LED-televisiot täyttävät nämä vaatimukset, hän sanoi.

loisteputki kuristin

Blu-ray-soittimet, seuraaja DVD-soittimet, käytä sinistä LED laserit lukemaan tietoja digitaalisen Opti-cal levy. Kun nämä järjestelmät kytketään meiltä ing infrapunalaserilla (kuten että käytetty DVD toisto-ers) ja sinisen LED-laser, tuli mahdolliseksi tallentaa viisi 10 kertaa niin paljon tietoa, Wetzel sanoi.

LEDit ovat nyt tutkitaan niiden poten-mätön välittää tietoja Internetin poikki avoin tila, samanlainen WiFi. Tällainen järjestelmä voisi lähettää paljon enemmän tietoa kuin WiFi yksin, Wetzel sanoi. Tämä suuri kaistanleveys on mahdollista be-syy LED kytkeä päälle ja offmillions kertoja kohti second.Clean vettä.

Käyttötarkoitukset ledit eivät pääty tähän. LED-valo voi puhdistaa vettä suoraan hanasta ja päälle tai pois päältä tarpeen -resulting valtavia kustannuksia SAV-set, Wetzel sanoi. Vain harvat yritykset työskentelevät LED veden puhdistus juuri nyt, mutta muutaman vuoden, se on kaikkialla, hän sanoi.

Nousu LED-valaistus tuli samaan aikaan, kun ihmiset olivat juuri alkaneet olla huolissaan ilmaston lämpenemisestä, Wetzel sanoi. Koska LED energiatehokkuutta, käyttää niitä maailman valaistus olisi “äärimmäinen im-sopimus” yhteiskuntaan, hän lisäsi.

Leave a Comment