Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Loisteputki-Type LED-valaistus Device

Perinteiset loisteputket ja varusteet käyttää nykyisissä mainostaulut, myös merkit ulkonevat rakennuksista, voidaan yksinkertaisesti korvata LED valaisin, jonka avulla lamppu varusteet voidaan käyttää sellaisenaan tekemään fluoresoiva-to-LED muutosta.

Tällä hetkellä fluoresoiva-to-LED muutos vaatii joko piirilevyjä tai koko mainostaulu on korvattava uusilla. Ainoa tapa on vaihtaa loistelamput loisteputki muotoinen LED kalusteet. Kuitenkin monet tällä hetkellä markkinoilla loisteputki-tyyppinen LED-lamput ovat vain pystyy yksipuolinen (yksi suunta) valaistus takia lämpösäteilyä ja muut tekniset rajoitteet.

loisteputki 58w

YRS kauppa on suunnitellut ja kehittänyt uuden LED valaisin, joka voittaa kaikki nämä rajoitukset, karsiminen virrankulutusta noin 60%, hyödyntää LEDin energiaa säästäviä ja pitkäikäisiä ominaisuuksia, ja myös vähentää ylläpitokustannuksia korvaamisesta kuollut loisteputki lamput suurilla työpaikoilla.

YRS kauppa on myös kehittänyt ja käyttänyt ulkopuolista virtalähdettä, jossa AC-DC-muunnin, parantaa huollettavuutta ja vähentää koko alkuinvestointien aikaan käyttöön järjestelmän.

Leave a Comment