Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED yleisvalaistus taistella mittakaavassa

T5m T8 putki ennakoi uutta kasvua avaruudessa

Viimeaikainen nousu hinnan tapahtuma on liian tulipalo, teollisuus-liittyviä uutisia kaikkialla, niin raaka-aineiden hinnat varten alajuoksulla valaistusalalla on mitä vaikutuksia? Teollisuuden sidosryhmien, LED yleisvalaistukseen tämä matalakatteista markkinoilla useiden suurten yritysten haluavat tehdä, pieniä ja keskisuuria yrityksiä ottamaan raaka-aineiden kuin alkuperäinen korkea.

Kehittämisen kanssa yhteiskunnan ja ihmisten tietoisuutta energiansäästön ja ympäristönsuojelun, ja nyt käyttää LED-valot yhä laajemmin, ja on alkanut tunkeutua ihmisten tuotantoa ja elämää eri aloilla. LED loisteputket kaupallinen valaistus on erittäin tärkeää, erityisesti halpa ostoskeskuksissa supermarketit, toimistot, maanalainen pysäköintialue ovat laajasti käytössä.

LED teollisuuden tutkimuslaitos (GGII) tiedot osoittavat, että vuonna 2016 maailmanlaajuinen LED-valaistus markkinoilla yltää 29600000000 dollaria, 2017 odotetaan nousevan 33100000000dollari, markkinoille saadaan ylittää 52%.

Lamppu tuli ensimmäinen puoli tämän vuoden, kun pallo lamppu suurin yksittäinen vientituotteiden viennin ensimmäisellä vuosipuoliskolla 433 miljoonaa, kasvua 21,7%, Yhdysvalloissa on edelleen suurin vientikohde ja oli 104 miljoonaa US dollaria, mikä vastaa 24,02%.

Alan teollisuuden lähteistä sanoi, että seuraavan 5 vuoden aikana, LED T5m T8 loisteputki markkinoilla on ruuhka-aika, alkaen kehittyneillä alueilla sisämaan sisämaahan alueellista leviämistä hitaasti, yhdessä kansallisen “energiansäästö” suunnitelma edistää tätä prosessit voivat edelleen nopeuttaa.

LED T5m T8 loistelamput määrän kasvusta ilmaston lämpenemistä, kokonaismarkkinat alkaen tekniikan kanavan jakelukanaviin. Osoittavat niiden täysin korvata perinteiset putken merkittävästi vauhditti maan.

Seuraavan viiden vuoden aikana kustannukset LED loisteputki vähenee edelleen, tuote kokemus kasvava määrä kuluttajia, lopullisen LED loisteputki on kattava vaihtoehto perinteisille loisteputki.

National Star Virta vuodesta 2012 voimakkaasti rakentaa perinteisen myyntikanavien yhtiön LED T5m T8 loisteputket pääasiassa konsortio, tuotteen laatu oli konepajaliiketoiminnan samankaltaisia.

“Ja nyt, maa Star LED T5m T8 loisteputken asentamista hanke on valmistunut maassa.” National Star valokennoja vastuuhenkilö, se voi olla läpimurto muoto tilaa ei ole, niin LED T5m T8 loisteputki markkinoilla on taistella laatu, hinta, mutta lopulta kuluttaja läpi useita Vertailun lopulta tunnustettu laadun varmistamiseksi kustannustehokkaita tuotteita.

Koska eri laatua LED loisteputket, hinta ei ole sama, eri lamppu helmiä, virtalähde, hinta ei ole sama, pienimuotoinen LED tehdas voidakseen kilpailla valmistajien kanssa, oli alentaa hintoja voittaa Asiakkaat.

Mutta halvemmalla, vaikka tuotantokustannukset pakataan, laatu luonnollisesti pienenee huomattavasti, joten kuluttajat ostavat LED loisteputki, paitsi tuijottaen hinta tulisi kiinnittää enemmän huomiota kokonaishintaa, laadunvarmistus tilanteessa, ja sitten etsiä suhteellisen alhainen tuotteen hinta.

loisteputkivalo

Mukaan LED T5m T8 loisteputki ennen markkinatilanteesta, kukin valaistus yritysten täytyy tehdä kustannusten hallintaan ja tuotteiden laadun parantamiseen, tuotannon kustannustehokkaita tuotteita, ja lisää virtaa rakentamisen kanavia, ja tee perustuote käytön suojaus.

Samaan aikaan, tulevaisuuden LED loisteputki on pakko siirtyä kohti edullisia, paljon energiaa, älykäs suuntaan. LED T5m T8 loistelamppu teknologia, hinta tulee vähitellen enemmän lähellä ihmisiä, vähitellen korvata perinteinen lamppu, yhä suositummaksi, todella kotiin tavallisten kuluttajien.

Mukaan vastuuhenkilö Foshan valaistus, LED T8, LED T5 integraatio kannatin ja LED T8 loisteputki on tuotteen laatu, valmistus- tai myynnin johtava teollisuuden.

Tuotteet, Foshan Valaistus 1,2 m LED T8 loisteputki esimerkiksi valovirta noin 1600 lumenia, kevyt kulma, valo haalistuu, kevyt yhtenäisyys jne olivat merkittävästi eteenpäin, ja sen tehtaalta hinta on alle 19,8 yuaniam tuki, kustannustehokas etu Muita kohokohtia.

Tuotantokapasiteetti, Foshan Valaistus LED T5m T8 kuukausittainen tuotanto on ylittänyt 1.000.000m kk, kasvoi myös 30% vuoden etenemisnopeus.

Seuraavan viiden vuoden aikana kaiken kaikkiaan LED T5 ja LED T8 kokonaismarkkinat kasvavat nopeasti.

Philips liittyvät vastuuhenkilö myös puhuneet, LED-lamppu markkinat jatkoivat hyvä kasvu, lähinnä käyttöönoton hallituksen edistää taloudellisia toimenpiteitä kannustaa osapuolia lisäämään investointeja, kuten infrastruktuurihankkeisiin, ja siten edistää LED-lamppu markkinoilla wit

Leave a Comment