Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED teollisuuden, hyvä asia

Tällä viikolla, seuraava 2016 Op valaistus, INVENTRONICS virallisesti vierailla pääomamarkkinoiden, avattiin vuonna 2017, Hengdian Group Co., Ltd valtion valaistus IPO listalleottohakemuksen tarkastelleet SFC.

Valaistus valtion aikoo antaa 60 miljoonaa uutta osaketta, nostamalla 1042000000 yuania varat. Yhtiön vuonna 2015 myyntituloista 3,22 miljardia yuania, lähes 90 prosenttia tuotteista viedään Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa, Japanissa ja Kaakkois-Aasiassa.

Jälkipuoliskolla viime vuoden ulkovalaistus kysyntä ulkomaiset markkinat ovat jatkuva kasvu-uralle.

Singapore aikoo vuonna 2022 ennen saaren korvata katuvalot LED katuvaloja, ja uusien kaukovalvontajärjestelmään vaihtaa katuvaloja sääolojen mukaan. Ensimmäinen vaihe, suunniteltu valmistuvan vuoteen 2018 mennessä ja kattaa 500 vähäisen liikenteen tien asuinalueella. Toinen vaihe julkisen tarjouskilpailun, keskeisellä alueella noin 25000 katuvaloja siirtyy Tehokas LED valaisin, sen odotetaan 2019 vuotta sitten.

Montreal kaupungintalo korvaa sen 132000 katuvalot LED tuotteet kyseenalaiseksi päätöksen. City of Montreal on nyt aikoo korvata hehkulamput halvemmalla, energiatehokkaampia LED-valaistus tuotteet (4000K-pohjainen).

Tällä viikolla vuosittain Yhdysvaltain CES näyttelyn avajaisissa, sarja älykkäiden valaistus ympärille uusia tuotteita, uutta teknologiaa, uusia sovelluksia edelleen nousta.

Yhdysvaltain LED-valaistus yritys Soraa toi sen ensimmäinen älykäs lamppu Helia, sen “yö mode” ja kilpailua markkinoilla älykkäiden valaistus valmistaja lamput eri. Helia violetti LED-lamppu sijasta käyttää sinisen sijaan keltaisen ja sinisen sävyjä valon raja. (Katso pitkän sahasivat tässä valossa?)

Sony käynnisti uusimman CLEDIS (Crystal LED Integrated Structure) suurnäyttö, Micro LED kohokohtia kaupallisten näyttömarkkinoilla on avaamassa uuden taistelukenttä.

Sony odotetaan massatuotannon vuonna 2017, Taiwan yritykset ovat myös aktiivisesti mukana Micro LED prosessi, murtaa raja massatuotannon, jälkipuoliskolla 2017 odotetaan Micro LED iso sisä näytöt ja puettavat laitteet on mahdollisuus kaupalliseen tuotantoon. (Micro LED lopulta mitä ovat mahdollisuudet?)

Lisäksi tämän vuoden CES, ääni assistentti käytetään autoissa, jääkaapit, ja ovien lukot, ja muita tuotteita. Sosiaalisesta näkökulmasta keräämät tiedot käyttäytymistä näiden laitteiden on vielä tutkittava. Kuitenkin näkökulmasta mukavuutta, ääni avustaja on todella suuri.

Lähivuosina kilpailu ympärillä ääni avustaja nousee uusiin korkeuksiin, toisiinsa ääni käyttöliittymä tulee keskellä elämää.

Monet teknologian yritykset kehittävät ääni avustaja, sekä erilaisia ​​laitteita ja järjestelmiä. Ainakin nyt, kosketusnäyttö ja näppäimet eivät täysin katoa, mutta kaikkein perustoiminnot, kuten avaamalla valaistus, ilmastointi ja musiikkisoitin, menee läpi täydellisen ääni käyttöliittymä. (Opi ääni vuorovaikutteinen teknologia)

Kanssa vuoden 2016 loppuun mennessä, pörssiyhtiöt ovat tulleet huippu vuosikertomuksen julkistamista. Mittarina, pörssiyhtiön vuosikertomus tiedot teollisuuden heijastaa alan hyvinvointia ympäri vuoden, jossa on tietty edustus.

LED 22 pörssiyhtiöiden vuosittaiset tiedot jo julkaisussa katsoen vain 6 LED pörssiyhtiö arvioi 2016 nettotuloksen kasvu on alas tai alas ja ylös väli, loput 16 ovat tulos nousi.

Vuodesta nettovoittomarginaali odotetaan muuttuvan, vaihteluväli enemmistön suurten pörssiyhtiöiden, toisaalta koska LED teollisuuden on kokenut aallon hinnannousun viime vuonna ja markkinoilla poimia, jolloin odotettua suuremmat tulot ja nettotuloksen kasvu. Toisaalta, se on osa pörssiyhtiö kautta liiketoiminnan uudelleenjärjestelyt, integraatio ja rajat ylittävien, etsiä uusia tuloksen kasvusta kohta.

Teollisuus syvään integraatio aika: sulkemista, rakenneuudistus, ja yritysjärjestelyssä jatkossakin normi

Äskettäin valaistus Shenzhen, Shenzhen Electronic Technology Co, Ltd PARKnSHOP valo tuli “konkurssi” viesti. Tietolähteet ovat esittäneet asiaan kuvia, kirkas etu- PARKnSHOP tehtaan kerännyt suuren määrän työntekijöitä, ja vedä bannerin sanoi, “Yan Xiaomin myös minun kovalla työllä ansaitut rahat.”

Sillä ystäväpiiri levinnyt henkilöstön palkkoihin puhuu kuva, kirkas PARKnSHOP asiaa vastuuhenkilö myönsi, että koska kirkas PARKnSHOP liikaa velkaa, on vaikea jatkaa toimintaansa, yhtiö on käsitellyt velan puitteissa lakia.

PARKnSHOP kevyen teollisuuden status quo ei ole. Toisin sanoen, mikä on tarjonnan uudistuksen valtiot tosi kuvaan, LED teollisuuden.

LED Engineering vuonna 2016 vuosikokouksessa, monet yritykset ovat sanoneet, että verho LED teollisuuden rakenne on juuri avattu, ylävirran on tehnyt keskitetyn markkinaosuus, keskivaiheessa on myös nopea, vain alavirtaan verho avataan, tarjonnan uudistuksia, erityistarpeet valaistusalan tarjonnan uudistuksia.

Sunshine Lighting johtaja Yong sanoi virkamies, ratkaista tarjonnan uudistus on epätasaisesti jakautunut tarpeet ja ongelmat tuotanto, teemme LED-valaistus, valaistuksen tuotteita ja niin myös johdonmukainen, liian lähellä, miten ratkaista?

Voi vain luottaa integrointi tarjonnan uudistus, tämä on ratkaisu. Sisältää kansainvälisen työnjaon, Intia, Latinalaisessa Amerikassa, Yhdysvalloissa, valmistuksen takaisin Yhdysvaltoihin haastaa asemaa Kiinan teollisuuden tehdasteollisuudessa, miten käsitellä? Tämä on todellinen asia.

Lisäksi nykyinen BKT asukasta kohti LED-valaistus yritykset ovat “pudotetaan” perinteinen valmistus tasolla. Miten nostaa henkeä kohti lähtö, miten teollisuus 4.0, automaatio-, tietotekniikka johtaa yritys, tämä on tulevaisuuden trendi.

LED maiseman valaistus tullessaan “puskurin vuosi” kierto

2017 LED maiseman valaistus markkinoilla vuonna 2016 jatkui hyvä markkina.

Bund yö valaistus ulottuvat laajalle alueelle. Kaupunkikuva eilen Shanghai maisemointi Bureau ilmoitti kolmen vuoden rakentamisen suunnitelma rakentaa 45 km rantaviivaa Huangpu River avoimen maiseman valaistus.

“Yhdistelmä 45 km rantaviivaa kautta, voimme myös edelleen laajentaa nykyistä Bund yö valaistus koko 45 km rantaviivaa, risteilyaluksen terminaaliin Wusong anna kotimaisten ja ulkomaisten matkailijoiden tuli Shanghai, tunsi viehättävään. “johtaja maiseman valaistus kunnallisissa ekologisen palvelua Bureau Dinkins Hua sanoi Shanghai aikoo käyttää kolme vuotta on” 1305 “aikana, niin että Shanghai Pujiang yö täynnä uusia ominaisuuksia.

Vuonna järjesti hiljattain 2016 vuosikokouksessa LED Engineering, insinööri Zhang Xiaofei LED puheenjohtaja sanoi myös, “hyötyä kunkin maan tai alueen edistää maailmanlaajuista politiikkaa tukea, maiseman valaistus markkinoilla yleistyvät edelleen, vuonna 2015 maailmanmarkkinoilla maiseman valaistus saavutti 218 miljardia yuania, odotetaan vuonna 2016 globaalissa valaistus markkinoilla yltää 233500000000 yuania. “

Kahden viime vuoden aikana, ja yhä maturiteetti LED-tekniikka, maa alkoi tehdä laajamittainen LED-valaistus jälkiasennus lentäjä. Näkymätön, mutta myös paljon LED-valaistus yrityksiä tuoda enemmän markkinoiden tilaa.

Mukaan engineering LED tuotannon ja tutkimuksen Institute (GGII) tilastojen mukaan vuonna 2015 Kiinan LED maiseman valaistus markkina-arvo saavutti 47,8 miljardia yuania, vuonna 2016 yli 50 miljardia yuania tuotannon arvo maiseman valaistus. Odotetaan 2017, Kiina Outdoor LED-valaistus lähtöarvo odotetaan ylittävän 1000 miljardia yuania. (Lisää >>)

Engineering LED ymmärtää, että 19 vuotta PPT, tiedät tapa, miten mennä vuonna 2017?

Vuodesta 2008, ehdotimme kanssa kriittisesti LED teollisuuden. Vuoteen 2011, olemme sitä mieltä, että sisävalaistus on valtava “Blue Ocean”, ei kaksi vuotta vaaleasta tummanpunaiseen, tullut koko ala maksaa valtavan hinnan alalla, mutta myös johtamiseksi “Red Sea” valtava kiinnostusta .

Viimeisten kolmen vuoden aikana olemme arviointi mikä on? Pohjimmiltaan kuin laitteisto, suurempi kuin kenenkään muun. Tuli vuonna 2016, tehdään vuonna 2016? 2016 hieman hiljaista ennen kynnyksellä maailmansodan, itse asiassa tämä on hiljainen alku pehmeän vallan siirtyminen kovaa voimaa.

2016 on hyvin erikoinen vuosi, voimme sanoa, teollisuus tie haarautuu.

Vuonna 2016 markkinoiden koko maailmassa, on suksi tila, suoraan hypätä 2014 vieressä seuraava olisi maanvyörymiä puskuri hieman, mutta tällä kertaa kasvuvauhti on ollut alle 5%, mikä on maailmanlaajuinen. Kiina on hieman parempi, mutta yleinen suuntaus on sama, koska Kiina on osuus erittäin suuri osa maailman.

Huomaamme, että ylävirran kasvu viime vuonna oli 4%, on korkeampi keskivaiheessa, myötävirtaan ja sitten hieman korkeampi. Kuitenkin, tämä tieto on vähemmän kuin 10% kaikista näkymättömiä paineessa.

18w loisteputki

Tärkeintä maailmanlaajuinen levinneisyys yleisvalaistukseen, yleisvalaistukseen vain 36%, tämä antaa meille luottamusta. Koko Maailmanlaajuisesti on paljon tilaa valaistus tulleen ulkomaan markkinoille sekä paljon tilaa.

Vuodesta valaistuksen tarpeet kasvun, Kiinan kysyntä ei ole liian korkea parantaa meidän lisääntynyt kysyntä oli 4% pistettä maailman, mutta älä aliarvioi tätä 4%, koska se on maailmanlaajuinen. Hidastuminen Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Japanissa ja Etelä-Korea vaativat, että Japanin valaistus ja alkoi poimia Euroopassa viime vuonna on erittäin hyvä, paitsi Pohjois-Amerikan markkinoilla on tehokkaimpiin Kiinan markkinoille.

Muutaman seuraavan vuoden aikana keskimääräinen vuotuinen yhdiste kasvu LED teollisuuden, vain 5% enemmän. Siksi meidän on oltava valmiita. Viime vuonna myös yli 15% kasvu vuodesta 2016, lähivuosina ovat alle 10%, jopa noin 4%, mikä on lähivuosina halutaan tutkia hyvin tarkkaan.

Tavallaan alkaa vuonna 2016, LED teollisuuden osaksi hitaan kasvun aikana, toisin sanoen riveihin perinteisen teollisuuden. Ole hyvä laittaa alas, perinteinen tapa korkean teknologian LED puolijohde valaistus. Tietenkin on olemassa monia uusia tekniikoita, mutta ne ovat joitakin sivujoki jokien reuna.

Nyt koko LED teollisuus on perinteinen valmistus lähes jopa paremmin kuin jotkut perinteiset aloilla, mutta myös melkein. Koska vuotuinen kasvu on alle 10% koko teollisuuden, me pidetään perinteinen teollisuus osaksi kehityksen aikana. Siksi meidän täytyy tehdä henkistä valmistelua. (Katso, mitä PPT >>)

Teollisuuden Engineering Institute (GGII) julkaisi 2017 raportin on määrä LED exit

Mukaan tullin Bulletin 2016 nro 48, sisältö “on julkaissut 2017 painos” HS “tarkistettu luettelo kiinalainen versio ilmoituksen”, 2017 painos Maailman tullijärjestön “HS” fix hakemisto on tammikuussa 2017 se tuli voimaan 1.. Uudessa versiossa “harmonoidun järjestelmän” hakemistoon, 85 ryhmän 3 huomautuksen yhdeksän, lisätään uusi alihakemisto, lisäsi valoa lähettävä diodi (LED) lamppu (putki), joka tullikoodi on 85395000.

Nopean kehityksen LED-valaistus tuotteiden, ja sen asema kansainvälisessä kaupassa on yhä tärkeämpää, mutta sillä ei ole erityisiä tullikoodit kuitenkin nykyisen luokituksen luettelo, ei ole erillistä luokituskoodit LED-valaistus tuotteiden, ei edistä nykyiseen LED-valaistus tuotteiden suorittamiseksi tuonnin ja viennin tilastollinen analyysi ja siihen liittyvien verojen oikaisut toimivat.

Vuoteen 2016 mennessä, Philips, Osram, GE Lighting, Toshiba ja muiden kansainvälisten perinteinen valaistus jättiläinen on vähenemässä, ja muokkaavat tuotelinjojen. Ja Linsen, kolme turvallisuuteen optoelektroniikka, HC SemiTek muut kiinalaiset LED yritykset ovat voimakas nousu, laajenee ulkomaille.

“Going out” on tullut tärkeä strategia China LED yritysten kehittäminen! Edellä esitetyn perusteella taustalla, Institute of Industrial Engineering (GGII) kehittänyt sarjan LED viedä raportteja auttaa yrityksiä ymmärtämään maailmanlaajuisen LED LED markkinoiden tila, tulevaisuuden suuntauksia ja kilpailija layout Tällöin jotta voidaan paremmin tutkia kansainvälisillä markkinoilla, ajoissa säätö strategisen suunnitt

Leave a Comment