Loading the content... Loading depends on your connection speed!

led loisteputki

led loisteputki

LED-valoputken käyttöikä määräytyy mekaanisen suunnittelun LED-komponenttien laadun, toteutetun lämmönhallinnan ja muun käytetyn elektroniikan laadun mukaan. LED-komponenttien käyttöikä voi valmistajien mukaan hyvissä olosuhteissa olla jopa 100 000 – 300 000 tuntia.

Todellinen käyttöikä useilla markkinoilta löytyvillä LED-valoputkilla on kuitenkin alhaisempi perustuen käytetyn elektroniikan laatuun. Käyttöikään vaikuttaa tuotteen suunnittelun, käytettyjen materiaalien ja kokoonpanon lisäksi merkittävästi myös mm. käyttölämpötila ja käyttöjaksot. Mikäli LED-valoputki pääsee jäähtymään välillä, vaikuttaa se todennäköisesti käyttöikään suotuisasti.

Kylmätiloissa käyttöikä niin ikään pidentyy. Kuumassa käytettäessa LED-komponentit sen sijaan menettävät valonsa nopeammin ja elektroniikan vikaantumistiheys kasvaa. Absoluuttista käyttöikätestiä ei alalla luonnollisestikaan ole vielä voitu tehdä, koska esim. 100 000 tunnin yhtäjaksoiset testit tuotteelle kestäisivät jo yli 11 vuotta.

loisteputkivalaisinloisteputkiled putki

led loisteputki t8led loisteputki t5led loisteputki hintaled loisteputki sytytinled loisteputki 60cmt5 led loisteputkiloisteputki led

led loisteputkivalaisinled loisteputki t8led loisteputki t5led loisteputki hintaled loisteputki sytytinled loisteputki 60cmt5 led loisteputkiloisteputki ledled putkiled putkivalaisinled putki t8led putkipolttimoled putkivalotled valoputki