Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Kymmenen tehdä perusteella LED loisteputki ongelmia

Tällä hetkellä LED loisteputki valaistus markkinoilla on aktiivisempi, LED-asema virtalähde valmistajat jaetaan kolmeen päätyyppiin:

Ensimmäinen on kehittää LED-sirut tai LED-valot tehdä tehtaalla, homeopaattisia tunkeutuminen loppupään;

Toinen on tehdä alkuperäisen yleisvalaistus tehtaalla;

Kolmas luokka on täysin uusia tehtaita, he tekivät valtaa tai muihin tuotteisiin tai uutta liiketoimintaa.

LED loisteputki teho on erittäin tärkeä osa LED loisteputki, jos valittu oikein, LED loistelamppu voi pelata hänen takia suorituskykyä, ja jopa ehkä voi käyttää normaalissa valaistuksessa. Seuraavat LED-valaistus on valtuudet tehdä joitakin pieniä vihjeitä käyttöä varten.

1, LED loisteputki virtalähde on miksi vakio se?

LED puolijohde ominaisuuksia päätöksen ympäristövaikutusten, kuten lämpötila, LED nykyinen kasvaa; jännite kasvaa, LED nykyinen kasvaa.

Pitkäaikainen työ kuin nimellisvirta, suuresti lyhentää LED elämää. LED vakiovirta on lämpötila ja jännite ja muut ympäristötekijät muuttuvat, että sen toimintavirta muuttumattomana.

2, LED loisteputki valta miten ottelu valon kanssa?

(Esim I> 350mA, V <40V); tai nykyinen on liian pieni, jännite on liian korkea (kuten I << 40V); joko nykyinen on liian pieni, 40mA, V> 180V), tuloksena on vakava kuume, alhainen tehokkuus, tai Tulojännitealue ei riitä.

Itse asiassa, valitse yksi parhaista merkkijono ja rinnakkaisliitäntää, sekä jännitteen ja virran jokaisella LED on sama, kun virta vaikutus pystyy soittamaan parhaan suorituskyvyn. Paras tapa on kommunikoida virtalähteen valmistajat, räätälöity.

3, LED loisteputki teholähdevirran on määrä sopivin?

Yleiset LED nimellisvirta 20 mA, ja joitakin tehtaita käytetään aloittaa suunnitella 20 mA, itse asiassa, tämä nykyinen on erittäin vakava kuume, toistuvan vertailun testi, jonka tarkoituksena on 17 ~ 19 mA on vertailu Ihannetapauksessa suositeltu suunnittelu on 18 mA.

4, LED loisteputki virtalähteen jännite on kuinka paljon?

Yleiset LED suositeltava käyttöjännite on 3.0-3.5V, testi, suurin osa työstä 3.125V, niin 3.125V laskentakaava on kohtuullinen. Yhteenlaskettu jännite M lampun helmiä sarjassa = 3.125 * M.

5, LED-valoa hallituksen sarjaan ja rinnan ja leveä jännite laaja?

Jotta LED loisteputki työtä Tulojännitealue monenlaisia ​​(täysi jännite) AC85 ~ 265V, valo hallituksen LED string ja yhdensuuntainen tila on erittäin tärkeää.

Koska nykyinen virtalähde on yleensä eristämätön buck virtalähde, leveä jännite vaatimukset, lähtöjännite ei saa ylittää 72V, Tulojännitealue pääsee 85 ~ 265V. Eli ketjutus määrä on enintään 23 jouset.

Parallel määrä ei liikaa, muuten työvirta on liian suuri, kuumetta vakava, suositellaan 6 jam 8 jam 12 ja. Kokonaisvirta on enintään 240 mA.

Tarjolla on laaja jännite ohjelman, ensin L6561m 7527 nostaa jännite 400V, ja sitten buck, joka vastaa kahta kytkentä virtalähde, maksaa kaksi kertaa kalliimpaa, tämä ohjelma hinta ei ole korkea, ei ole markkinoita.6, LED-sarja ja rinnan suhde PFC tehokertoimen ja leveä jännite on mitä?

PFC virtalähde tällä hetkellä markkinoilla kolmella tavalla:

Yksi ei ole omistettu piiri PFC, PFC on yleensä noin 0,65, yksi on passiivinen PFC piirin valossa hallituksen hevoset valmistautuneet hyvin, PFC yleensä noin 0,92, on myös aktiivinen aktiivisella 7527m 6561 piirit tehdä, PFC voi saavuttaa 0,99, mutta kustannukset tässä ohjelmassa on kaksi kertaa kalliimpaa kuin toinen vaihtoehto.

Toinen skenaario on enemmän. Passiivisten PFC piiri: kutsutaan myös laakso täytön PFC piiri, sen käyttöjännite alue AC tulojännite on puolet piikin. Jos tulo on 180V, huippu on 180 * 1,414 = 254V, puolet piikin jännite on 127V, buck miinus paine 30V, suurin teho on 90V, niin maksimimäärä sarja 28 LED lamppu helmiä merkkijono.

Siksi jotta suhteellisen korkea tehokerroin,-sarjan lamppu helmiä voi olla liian paljon, muuten ei pääse pienjännitekaapeli vaatimukset.

loisteputki kanta

7, LED loisteputki teholähdevirran tarkasti, kuinka paljon olisi sopivin?

Jotkut nykyiset tarkkuus markkinoilla voiman köyhien, kuten suosittu markkinoilla PT4107m HV9910m BP2808m SMD802 ohjelmien jatkuva ohjelma virhe on ± 8% tai ± 10%, jatkuva virhe on liian suuri. Yleiset vaatimukset ± 3% siitä.

3% virhe, 6 samanaikaisesti, kukin virhe on noin ± 0,5%, jos se on 12 kanavaa rinnakkain, kukin virhe on noin ± 0,25%, tarkkuus on riittävä. Tarkkuus on liian korkea, kustannukset on lisääntynyt huomattavasti. Ja mitä LED, 17 mA ja 17,5 mA vähän vaikutusta.

8, eristäminenm eristämätön

Yleensä tehty yksittäisiä vallan kuten 15W, LED-valaisin sijoitetaan sen muuntajan kömpelöitä, vaikeasti laittaa tänne. Erityisesti T6m T8 lamppu, lähes mahdotonta, yleensä vain niin eristyksissä 15W, 15W enemmän kuin muutama ja kallista.

Siksi korkeat kustannukset ei ole eristetty, eristämätön yleisesti enemmän valtavirtaa, tilavuus voidaan tehdä pienemmäksi, pienin voidaan tehdä 8 mm korkea, itse asiassa, eristämätön turvatoimet hyvin, ongelma ei ole olemassa.

9, LED loisteputki virtalähteen hyötysuhde

Lähtöteho (lähtöjännite * LED lähtövirtam syöttö). Tämä parametri on erityisen tärkeää, jos tehoton tarkoittaa suuren osan ottoteho muuttuu lämmöksi, joka tulee ulos, jos se on sisällä putki tuottaa erittäin korkea lämpötila, yhdistettynä LED hyötysuhde kuin yksi haihduttaa lämpöä, tuottaa korkeamman lämpötilan superpositio.

Sisäinen virtalähde Sähköosat käyttöikä lyhenee lämpötilan noustessa. Joten hyötysuhde on määrittää akun keskeisimpiä tekijä, tehokkuus ei voi olla liian alhainen, muuten teho kulutetaan lämpöä liikaa.

Yleensä yli 80% voi kuitenkin tehokkuudesta lampun levyn matching yhteys.

10, LED loisteputki virtalähde Mitat

Korkeus on merkittävä rajoittava tekijä, jota yleensä käytetään putki T6m T8 vähimmäiskokovaatimuksia ≤9 mm korkeus voi olla liian korkea. T10 putki korkeus ≤15 mm. Pituus voi olla melko pitkä, mutta helppo lämmittää.

Leave a Comment