Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Kiina koskevien säädösten laatimiseksi energiaa säästävien rakennusten

Valtioneuvosto tiistaina alkanut pyytää yleisön mielipiteitä ehdotuksen asetukseksi, jolla pyritään vähentämään energian kulutusta Kiinan yksityisten ja julkisten rakennusten.

“Lämpötila kaikkien Kiinan ilmastoiduissa julkiset huoneet pitäisi olla alhaisempi kuin 26 astetta kesällä, ja enintään 20 astetta talvella”, sanoo asetusehdotuksesta.

Nämä säännöt esittänyt valtion viime kuussa ja ne ovat nyt tarkoitus saada kirjattu tilassa asetusta, joka on tarkoitus panna täytäntöön tehokkaammin oikeudellisin keinoin.

Asetus edistää energiatehokkuutta ja uusiutuvien energialähteiden, kuten aurinko-, hallinnassa ja talonrakentamisen, mukaan luonnos.

t5 loisteputki

Lisäksi kielletään käyttö ja tuonti energiaa tehottomia materiaaleja, tekniikoita ja palveluita. Yksiköt on julkaistava säännöllisesti luetteloita yksityiskohtaisesti tehokkaimmat tekniikat tai kielletään tuhlaileva materiaaleja.

Kiellettyjen rakennusmateriaalien tai tilat voivat johtaa sakon 200000 500000 yuania (26300 ja 65800 dollaria), se sanoo, lisäämällä hallintorakennuksia pitäisi asentaa energiaa säästäviä laitteita kuten vähän energiaa lamput.

Leave a Comment