Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Kiina alkaa pakollinen hankinta energiaa säästäviä kohdetta

Kiinan hallitus on valvoa hankintaa energiatehokkaiden tuotteiden osastojen ja paikallisten viranomaisten kanssa uuden luettelon pakkolunastuksen kohteita.

Pakollisten lista on siirtyä pois “edullisten” lista alla hallitus Purchase Law, joka mahdollisti viranomaiset tehdä ostoksia muiden tuotteiden, jos ne voidaan perustella niitä kustannuksia ja energiatehokkuutta perustein.

Molemmat listat toimivat yhdessä säädetään erilaisia ​​ja tuotemerkit tuotteita, valtiovarainministeriön ja kansallisen kehityksen ja uudistaminen (NDRC) ilmoitti keskiviikkona.

Pakollisten lista julkaistiin alan seminaarissa lueteltu yhdeksän tyyppisiä tuotteita, kuten ilmastointilaitteet, loisteputket, televisioita, sähköinen vedenlämmitin, tietokoneet, tulostimet, tietokoneiden näytöt, urinaalit ja wc kattiloita ja veden suuttimet.

Samaan aikaan ministeriön ja NDRC ilmoitti päivitetty etusijaäänestyksen toisen 24 tyyppisiä tuotteita, kuten riisi liedet, pesukoneet, DVD-soitin, induktio liedet, vesi jäähdyttimet, projektorit, kaasulämmittimet, virtakytkintä, keittiövälineet ja suihku yksikköä.

loisteputki 4

“Koska julistamisen ja täytäntöönpanon hallituksen Purchase lain uudistus julkisten hankintojen on saavuttanut konkreettisia tuloksia”, sanoi Zhang Tong, Assistant valtiovarainministeri keskiviikkona.

Hallitus Osto laki tuli voimaan 1 tammikuu 2003. Viiden vuoden aikana, viralliset tilastot osoittavat noin 5,1 miljardia yuania (692.000.000 dollaria) säästettiin julkisten hankintojen kustannuksia.

Pakollista hankinta merkitsi kyseisten virastojen täytyy ostaa lueteltu tuotteita, koska ne on hyväksytty luotettavampia ja energiaa säästäviä, sanoi Yue Zongwen johtaja Market Department of China Standard Certification Center, virasto vastaa luettelon laatiminen ja sertifiointi työtä.

“Olla hankinnasta lista ei ole yhtä suuri ollessa tallelokero, koska meidän keskus voisi suorittaa valvontaa näistä yrityksistä vuosittain. Ne, jotka eivät pysy mukana kehittyvä ja tiukempia kansallisia energiansäästö standardien poistetaan listalta “, sanoi Yue.

Hallitus julkaisi ensimmäisen hankinnan luetteloa joulukuussa 2004, joka kattaa kahdeksan tuotteen 1500 lajikkeiden ja tarkistettiin luetteloa heinäkuussa 2006 lisätä 10 tyyppisiä tuotteita, joten se encompass4,770 lajikkeita.

Valtioneuvosto tai kaappiin antoi pyöreä perustamisesta pakollinen julkisten hankintojen järjestelmä energiaa säästäviä tuotteita heinäkuussa tarjouksen edistää valtakunnallisen energiansäästöohjelma ja leikata valtion hallinnollisia kustannuksia.

“Vähitellen hankinta listan kattaisi kaikki hankinnassa toiminta hallituksen”, sanoi Yue

Viime vuonna hallitus lupasi vähentää energiankulutusta jokaista 10000 yuania bruttokansantuotteesta 20 prosenttia ja saastepäästöjä 10 prosenttia vuosina 2006-2010.

Vastaavalla kehitystä, joukossa 140 artiklat luonnoksen energia laki, ainakin 20 huolenaihe energiansäästöä ja kehitettävä puhtaita ja uusiutuvia energialähteitä, jolla pyritään lisäämään energiansäästöä lainsäädäntöteitse lähestymistapoja.

Luonnos edellyttää paikallisyhteisöjen eteenpäin energiatehokkaita tuotantoprosesseja, kulutus lähestymistapoja ja elämäntavat. Ne ovat myös tilata nostaa energiankäytön tehokkuutta ja kannustaa korvaaminen perinteisen energian uudentyyppisiä energiaa.

Virallisten lukujen paljastaa hallitus oli myös varattu 23500000000 Yuan energiansäästöön ja päästöjen vähentämiseen tarkoituksiin tänä vuonna.

“Vahvistaminen pakollista julkisten hankintojen järjestelmä on yksi niistä toimenpiteistä, joita hallitus rakentaa energiaa säästäviä ja ympäristöystävällisiä yhteiskunnalle”, totesi Zhang.

Juuri totesi Keski talous Työ konferenssi, joka keräsi Kiinan alkuun taloudellinen suunnittelijat yhteen, korosti tarvetta säästää energiaa ja vähentää päästöjä sanoen se oli avain “tieteellinen kehitys”, lause, joka viittaa tehokasta ja kestävää kasvua.

Zhang kehotti johtajia paikallisten viranomaisten oksat lisätä tietoisuutta energiansäästön ja pakollisen julkisia hankintoja käytäntöä tosissaan tavalla.

Leave a Comment