Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Johdatus Perinteiset loistelamput

Loisteputket, joka tunnetaan myös fluoresoivia. Loistelamppu rakenne ja rooli: loisteputki molemmissa päissä on lamppu, putki on täynnä jälkiä argon ja ohut elohopea-, lampun seinä päällystetty fosfori, kaksi säikeet kun kaasu johtaa ultraviolettivaloa, fosforin Lähettää pehmeällä näkyvä valo. Loisteputki ominaisuudet: lamppu alkaa syttyä tarvetta korkean jännitteen, lampun sisällä johonkin erityistä kaasu, mutta myös lampun putken seinämän päällystetty fosfori, teho purkauksen jälkeen johtuen valoa. Loisteputki molemmista päistä hehkulangan, sisäseinän, joka on päällystetty kerroksella yhtenäinen ohut fosfori, putki pumpattiin tyhjiössä, täytetty pieni määrä inerttiä kaasua, kun taas injektio pieniä määriä nestemäistä elohopeaa.

Induktiivinen painolasti on, kun kelan virta muuttuu, kela aiheuttaa muutoksen magneettivuon, jolloin indusoitu sähkömotorinen voima, virran suunta ja vastakkaiseen suuntaan, mikä estää nykyiset muutokset.

Johdanto LED loisteputket

LED loistelamppu ja perinteisen loistelamppu ulkonäöltään koko kaliiperi ovat samat, pituus 600 mm, 900 mm ja 1200 mm, 1500 mm neljä, teho oli 9W, 14W, 18W ja 25W, kun taas 20W perinteinen loistelampun virrankulutus on noin 53W, 40W perinteinen loisteputki todellinen virrankulutus on noin 68W; 9W LED loisteputki kirkkaus kuin 18W loisteputki kirkastaa, 18W LED loisteputki kirkkaus kuin perinteiset 40W loisteputki, LED loisteputki kirkkaus on erityisen pehmeämpi ja ihmisiä hyväksymään. Elämä 30000 50000 tuntia virtalähteen jännite AC85V-260V (AC), ilman käynnistimet ja liitäntälaitteita, aloittaa nopean, pieni teho, ei välkyntä, ei ole helppo visuaalinen väsymys. Se ei ole vain erittäin energiaa säästäviä ympäristöystävällisempi. Onko korvata perinteinen loistelampun päätuotteiden.
rengasloisteputki

Leave a Comment