Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Japani LED loisteputki on hyötyä Wang Taiwan tehdas

Japanilaiset yritykset hyötyvät pakollinen hiili vähentämispolitiikat, energiatehokas valaistus tarpeisiin Japani toimisto vähitellen lämpenee, Japani ja Taiwan tehdas aktiivisesti käyttöön LED loisteputken tai LEDTbar Attacking perinteinen loisteputki toimiston korvaaminen mahdollisuuksia. Joukossa, Taiwan laitososan hetkellä Huaxing (LEDTECH) tuli ensin menestys, kun taas muut LED teollisuuden, kuten East Bay, Bai Hong, Kai-Ting, Formosa Epitaxy, Opto, Everlight, Qi ja Wang ovat aktiivisesti mukana uuden vuosisadan . Huaxing toukokuun alussa tuli sen jälkeen virallisen allekirjoittamisen kanssa japanilaisten asiakkaiden, äskettäinen Japani yksittäinen asiakas kuukausittain tilausten määrä on kymmeniä miljoonia NT yhdessä alhaisten valaistus tilauksia toukokuussa verrattuna huhtikuu liikevaihdon odotetaan kasvavan uudelleen.

mmHuaxing mainitun arvioidun 2009 jälkipuoliskolla LED putki Voimakas kysyntä jatkuu, Japanin nykyinen asiakkaan tilauksesta näkyvyys LED-lamppu on nähty kesä- ja heinäkuussa, alusta toukokuun tuotantotilauksia, kuukausittain tilaukset määrä on NT $ tuhansia kymmenentuhatta yuania tasolla. Kun Japanin markkinoille, mutta myös aktiivisesti layout US Huaxing toimistovalaistus markkinoilla, on nyt aktiivisesti yhteydessä, asiakkaat ovat alkaneet lähettää näytteitä yhdessä tutkimuksessa.

mmHuaxing edelleen sanoi, optimistinen mantereen markkinoilla kysyntää LED-lamppu, LED-valaistus teollisuus riippuu rajat salmi vaihtoa ja yhteistyötä johtaa kesäkuun alussa, odottaa nähdä liiketoimintamahdollisuuksia Manner-Euroopan markkinoille.

mmMyös hämärässä markkinasegmenteillä, asiakkaat IR osa tilauksesta Yhdysvaltain, maalis-huhtikuussa kaikista tilauksista oli NT $ 100 miljoonan mukaan kuukausittainen määrä noin $ 20 miljoonan määrästä lähetetty lausuntoa, sen odotetaan jatkuvan tulevina kuukausina päätökseen merenkulku.

mmHuaxing sanoi, että alkupään alhainen valaistus kirkas LED sammuu, jotka vaikuttavat 5

mmKuukauden lähetykset, kun LED-lamppu Order Vaikka virallisia tilauksia toukokuussa ja sitten summa toimitetaan vain muutaman miljoonan dollarin spektrin. Huaxing huhtikuu sen liikevaihto on 115 miljoonaa yuania ennätysmäisen korkea toukokuu verrattuna huhtikuun liikevaihdon odotetaan kasvavan hieman.

kasvivalo loisteputki

mmMyös LED-elementin osa lähetyksiä, Euroopan markkinat ovat edelleen lattea, LED elementti määrä toimitetaan vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä verrattuna vastaavaan ajanjaksoon vuonna 2008, 3 prosentin laskuun, kun taas toisella neljänneksellä ja mitään merkkejä paluulämpötilan. Hyötyvät alhainen valaistus loisteputket ja led lähetykset lämpeneminen, järjestelmä sovellus tuote liikevaihto oli Huaxing yli 5 prosenttia luokan elementtiin ei tarvitse lämmittää tapauksessa jälkipuoliskolla arvioidut tulot kirjanpito sovellukset voivat Wang jatkaa kasvuaan.

mmHuaxing syyskuusta 2008 lähtien joukko noin tutkimus ja kehitys voi suoraan korvata perinteisen loisteputki LED loisteputket, levitetään pääkonttorin valaistuksen ja valaistus pääasiallinen toimipaikka. Huaxing sanoi, että Huaxing LED loisteputki putki ei Xuan etuja, yhdistettynä pistevalonlähde ei näy ulospäin, luovutuksen on korkea, ja voi suoraan korvata perinteiset loisteputken suoraan pistorasiaan, niin joita viljellään melko innolla, kun Yhdysvalloissa ja Japanissa, tutkii liiketoimintamahdollisuuksia Manner-Euroopan markkinoille.

Leave a Comment