Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Hehkulamppu verho LED-valaistus on myös edessään kilpailua energiansäästölamppujen

A-osakkeen LED konseptin ja tulta. Kuudes päivä ennen LED kotona levy liikkeitä, Kiina Optoelektroniikan ja BDO Runda kahden kannan päivittäinen raja, kolme turvallisuuteen optoelektroniikka, auringon valaistus muut nousijat. Aihe keinottelun yhä voimissaan osakkeita, LED logiikka lentoonlähdön NDRC julkaisi “Kiina ulos hehkuvaan tiekartta (luonnos)”, asiakirjat osoittavat, Kiina alkaen 01 lokakuu 2016 kiellettiin tuonti ja myynti 15 wattia ja edellä tavallisia hehkulamppujen, monet sijoittajat tulkita hehku- täysin vetäytyä Kiinan markkinoilla vuodesta 1. lokakuuta.

Itse asiassa, kun kyseessä on “leikata Bering” hype ei ole mitään uutta, vuodesta 2011 lähtien hehku- listauksen tiekartan määrittämiseksi, kun solmun kiellon, LED-konsepti on hype. Vaikka LED CAGR optimistisempi, mutta hehkulamppu vaihe ulos maailmanlaajuisesti verrattuna, LED-valoja ja energiaa säästävä kilpailu markkinaosuus taistelu, epäilemättä jonka huolenaiheita teollisuudelle.

Kasvuvauhti lasku: puolijohde valaistus “uusi normaali”

Vuonna 2015 Kiinan puolijohde valaistusalan kokonaisuutena saavutti 424500000000 yuania, kasvoi 21% yli 2014 ja viimeksi kuluneiden 10 vuoden aikana keskimääräinen vuotuinen kasvu yli 30% verrattuna kasvu väheni merkittävästi. Mutta on kiistatonta, LED on tärkein liikkeellepaneva voima markkinoiden kehitystä, vuonna 2015 tuotannon arvo oli 155,2 miljardia yuania, kasvoi 32,5% levinneisyysaste on yli 30%, mikä sovellus markkinaosuus 45%. Eri näkökohtia sen kasvu on hidastunut, teollisuus uskoo, että kotimainen puolijohde valaistus teollisuus alkoi kääntyä kokonaiskasvu “uusi normaali”. Kun vetäytyminen markkinoilta hehku, LED ja energiansäästölamppujen joka jakaa jäljellä markkinaosuus.

Vuonna 2015 LED alan keskittyminen trendi on selvästi, ja 46 on tärkeä Yhdistymisprosessi liiketoimen koko puolijohde valaistus teollisuus on tehty yhteensä, kokonaismäärä liiketoimen, jossa julkistaminen lähes 40 miljardia yuania, mikä tarkoittaa, että teollisuus on vähitellen keskittää resursseja tehokkaimmista yritykset, yhä vaikea selviytyä low-end tuotteiden valmistus pk. Kapseloida pörssiyhtiöiden, esimerkiksi keskimääräinen liikevoittoprosentti oli lähes kolme vuotta, 15%: sta noin 9%, koko kasvoi vain 2% ($ 8.8 miljardia euroa).

Tilastovirasto julkaissut toisen puoliskon 2015 oli näyttely maassa yli 2600 LED-valaistus liiketoimintaa alkupuoliskolla 2015 tappiollisten yritysten saavutti 579, kertyneet tappiot olivat 1,215 miljardia yuania. Tappiollisten yritysten on huomattavasti korkeampi kuin kansallinen häviämistä kevyen teollisuuden.

CFL PK: LED ei voittaa tarttua

Aiemmin LED kasvu johtui pääosin laajasta tarpeista tiet, kaupalliset ja muut julkisen valaistuksen, Tiedotusvälineiden mukaan, vuonna 2016, Yantai on tehnyt energiaa säästävä valonlähde LED katuvalo projekti, johon osallistui yli 20000 katuvaloja, vastaa kunnan toimistoon valot valikoiman LED-valot korvaavat kaikki (edellisessä jaksossa on vaihdettu ei enää korvaa energiansäästölamppuihin). Toisaalta, LED kodin valaistus suurten sovellusten alalla, on tullut tärkein syy nostamalla sen läpäisevyys. Mutta keskivertokuluttaja, edessä energiansäästölamppujen ja LED valinta, koska ei tiedetä paljoakaan tuote, usein kiinni dilemma.

2015 Jiangxi media on yhteismarkkinoille energiansäästölamppujen 10W, 5W LED-valo on Nanchang yliopiston Ilmailu Physics Experiment Center, mitattu virrankulutus kahden tuotteen on yksi tunti sähkönkulutusta 0,00814 ja 0,00704 astetta vastaavasti sähkön mukaan yhden päivän päälle valot kuusi tuntia, 0,6 yuania per kilowatti pohjalta sitova kokeissa mitattu virrankulutus 10W energiansäästölamppujen valittu viettää vuosi sähköä 10,69 yuania, kun taas 5W LED-valo sähköä vuodessa kuluttaa 9,25 yuania. Mukaan kansallisen standardin GBm T9473-2008 “lukea ja kirjoittaa toiminta lamppu suorituskykyvaatimukset”, työpöydältä päivittäisen pöytävalaisin 300mm mittari, vähintään valaisu 250lx mukaan “sisäilman valaistus ja valosuunnittelu vaatimukset” Sisätilojen yleinen 300lx ~ 750lx, jos valkoiset seinät, jne. heijastuskerroin koriste osien 300lx kirkkaus voi olla, mistä näkökulmasta kirkkaus, energiaa säästävät lamput ja LED-lamput täyttävät (edellä CFL valaistus 0.44Klx, ja LED-valaistus 1.07Klx). Vuodesta kustannuksia ajatellen, energiaa säästävät lamput ja LED-valaisimet vähemmän.

sytytin loisteputki

Teknisestä näkökulmasta, nykyinen LED-valo vaikutus, lämpö on edelleen suuri parantamisen varaa, niiden kustannukset koostuvat usein alumiini jäähdytin, korkea hyötysuhde tasavirtatehonlähteellä korkealäpäisykykyiset varjostin pehmeä monomeeri hinnat ovat usein hieman pienempi kuin energiansäästölamppuihin kallis. Värintoistoindeksi ei ole korkea ja pitkät työajat voivat johtaa huonoon valoon ikääntymisen aiheuttamista haitta, mikä vaikeuttaa täysin korvata energiansäästölamppuihin. LED paketti korkea marginaali on nyt historiaa

Koska LED alan ketju, keskiosa, LED laite paketti näyttelee yhdistävä rooli teollisuudessa, Kiina on aina ollut yksi linkki teollisuuden mittakaavassa ja kustannusetuja globaalissa puolijohde valaistus teollisuus-ketjun jako. Paketti ominaisuuksia on tarjota riittävä suoja siru, siru ja epäonnistuminen altistumisen estämiseksi tai mekaanisia vaurioita ilmassa pitkään, jotta voidaan parantaa vakautta sirun siten pidentäen LED.

Mukaan antamien tietojen välittäjät, LED pakkausteollisuudessa on kokenut 2010–2012 vuosia nopeuttaa investointeja tuotantokapasiteetin, 2012 – 2015 jälkeen, hinnat jatkoivat laskuaan, perus loppuun uudelleenjärjestelystä. Saavuttuaan 2016, LED teollisuus on edelleen levinnyt uutinen siru ja paketti hinnat. Sisäpiiri paljasti, että joidenkin tuotteiden hinnat lähinnä nousevat raaka-ainehinnat, ja valaistus paketti joutuu alavirtaan puristamiseen.

Ymmärrän, että vuodesta 2011, bruttokate Kiina LED pakkausmarkkinoilla yleinen laskusuuntaus jatkui ensimmäisellä puoliskolla 2016, jotkut yritykset ovat vakiintuneet, tulevaisuudessa odotetaan pysyvän normaalilla tasolla noin 20% -25%. Ennen kilpailua, niin että LED teollisuus on dramaattinen shuffle vaiheessa.

Kuten Hong Kong alalla, sijoittajat kiinnittää huomiota LED kantoja, kuten NVC, Neo-Neon Holdings, Skyworth Digital jne, kun tämä kierros konsolidoinnin suuntaus teollisuuden odotetaan saada pohjaan.

Leave a Comment