Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Energiansäästö

Hehkulamput korvataan energiaa säästävät lamput Kiinassa. Xie Zhenhua sanoi, kahden viime vuoden aikana Kiinan saavutettu hyviä tuloksia edistämisessä energiansäästölamppujen. Vuonna 2008 ja 2009, 210 miljoonaa energiansäästölamppuihin asetettiin käytettäväksi valtion rahoitustukea.

“Vuonna 2010 olemme valmiita laittamaan ainakin 150 miljoonaa energiansäästölamppuihin käyttöön. Muutamassa vuodessa kaikki hehkulamput Kiinassa korvataan energiansäästölamppuihin “, Xie Zhenhua sanoi. Nyt nykyinen politiikka on, että kun tavallinen kansalainen ostaa energiaa säästävät lamput he saavat 50% tuista keskushallinnolta. Pekingin kaupunginhallitus antaa toinen 40% tukea Pekingin kansalaisten.

Tämän seurauksena kukin energiaa säästävä lamp on vain yksi yuania. Mitä tulee yhteisöasiakkaille, he saavat 30% tuista. Kaikki toimenpiteet johtavat melko hyviä vaikutuksia. “Jos me korvata kaikki hehkulamput Kiinassa, voimme säästää yli 48 miljardia kilowattituntia vuodessa ja on paljon energiaa säästäviä mahdollisuuksia”, Xie Zhenhua sanoi.

Sen lisäksi, että edistetään energiaa säästävien ilmastointilaitteet ja valaisimet, Kiina esittelee taloudellisia avustuksia ajoneuvojen, moottoreiden ja muiden tuotteiden tänä kesänä. Useat kannustuspolitiikkoja otetaan käyttöön.

Leave a Comment