Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Energiansäästö Corporation saa uutta $ 2 Million Energiatehokas valaistus Valaisimet Project

– Yhteensä Sopimuksen arvo US $ 2.3 miljoonaa ja tuloutuva vuonna 2009 per US GAAP olisi noin US $ 2 miljoonaa

– NF Energia on ainoa jakelija energiatehokkaan valaistuksen lamppujen Liaoningin maakunnassa

SHENYANG, Kiina, June 17 / PRNewswire-Aasia / – NF Energy Saving Corporation of America (OTC Bulletin Board: NFES) ( “NF Energy”), kiinalainen johtava energiatehokkaiden virtauksensäätöjärjestelmien ja energiatehokkuushankkeita, ilmoitti tänään yhtiö on suorittanut myynnin 500000 energiatehokkaan valaistuksen lamput ja käynnistyy 2. erän 2 miljoonan energiatehokkaan valaistuksen lamppujen kesäkuussa 2009. Yhteensä sopimuksen arvo US $ 2.34 Hyödyllinen hinta miljoonaa tuloutuva vuonna 2009 per US GAAP tulee olla US $ 2.00 miljoonaa.

NF Energia on ainoa kaupallinen jakelija energiatehokkaan valaistuksen lamppujen Liaoningin maakunnassa, jossa lääninhallitus on kohdistettu 2,5 miljoonaa lamppu laitteistot 2009.

Yritys teetti Liaoningin maakunnan talouskomiteaa edistää korkean hyötysuhteen energiansäästölamppuja loppukäyttäjille Liaoningin maakunnassa. Tämä osoittaa Kiinan hallituksen hyväksyntää NFES johtava asema Kiinan energiaa säästävien teollisuuden ja luo uuden tulonlähde NFES.

Koska merkittävä osa Kiinan energiansäästö ja saasteiden vähentämistä politiikkaa, Kiinan hallitus aikoo asentaa 150 miljoonaa kappaletta korkean hyötysuhteen energiansäästölamppuja korvata hehkulamput ja muut matalan hyötysuhteen valaistus tuotteiden valtakunnallinen vuosina 2006 ja 2010, tai “Yhdestoista viisivuotissuunnitelman” aikana. Uusimpien tilastojen mukaan korkean hyötysuhteen valaistus tuotteet voivat vähentää sähkötehon kustannuksia 60%: sta 80% ja viimeksi 4-6 kertaa kauemmin. Asennus 150 miljoonan suuritehoisen energiansäästölamppuja johtaa pienempiä kansallisia vuosittain sähkötehon kulutusta 29 miljardia kilowattia, hiilidioksidia vuosittain päästöjä yli 29 miljoonaa tonnia, ja rikkidioksidin vuotuiset päästöt 290 tuhatta tonnia. Hallitus antaa 30% alennus irtotavarana ostajille ja 50% alennus yleiseen kansalaisten.

“Meillä on kunnia olla valmis Liaoningin maakunnan talouskomiteaa edistää korkean hyötysuhteen energiansäästölamput Liaoningin maakunnassa. Tämä osoittaa, että hallitus pitää johtoasemamme energiansäästö teollisuus”, sanoi Mr. Gang Li, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja yhtiöstä. “Energian säästö ja saastumisen vähentäminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä Kiinan hallituksen. Kiinan energiansäästö markkinat ovat valtavat. Koska yksi varhaisimmista energiaa säästävä ratkaisu tarjoajia Kiinassa, meidän yritys yritämme parhaamme harjoittaa Kiinan hallituksen energia- suojelu ja saastumisen vähentämiseen työtä. Uskon, että tämä työ kasvattaa energiansäästöä liiketoimintaa ja tuoda palaa osakkeenomistajillemme ja sijoittajille.

Noin NF Energy Saving Corporation of America

NF Energy Saving Corporation of America (OTC Bulletin Board: NFES) on Kiinan perustuva integroitujen energiansäästön ratkaisuja hyödyntämällä energiaa säästäviä laitteita, tekniset palvelut sekä energian hallinta re-engineering projektitoiminnassa tarjota energiansäästöön palveluja asiakkaille. Pääkonttori sijaitsee Shenyang kaupunki Kiinassa, yhtiö on tällä hetkellä 220 työntekijää ja useita omia energiaa säästäviä tekniikoita ja patentteja. Johtoryhmä Yhtiön on suorittanut yli 300 onnistuneita energiaa säästäviä hankkeita.

Safe Harbor Statement

Tämä lehdistötiedote sisältää tiettyjä lausuntoja, jotka voivat sisältää “tulevaisuutta koskevia lausumia” määriteltyä Private Securities Litigation Reform Act 1995. Nämä tulevaisuutta koskevat lausumat ovat usein tunnistetaan käyttämällä terminologiasta kuten “uskoo, odottaa, ennakoida, optimistinen, aikovat, “tai muu vastaava ilmaisu. Tällaisiin tulevaisuutta koskeviin lausumiin liittyy tunnettuja ja tuntemattomia riskejä ja epävarmuustekijöitä, jotka saattavat aiheuttaa todellisten tulosten poikkea olennaisesti tässä kuvatut ennakoidusti, uskotaan, arvioidusta tai odotetusta. Sijoittajien ei tulisi liikaa luottaa näihin tulevaisuutta koskevia lausumia, jotka puhuvat vain kuluessa tämän tiedotteen. Yhtiön todelliset tulokset voivat poiketa huomattavasti ennakoitua näissä tulevaisuutta koskevia lausumia seurauksena monista tekijöistä, mukaan lukien käsitelty yhtiön väliraportit jotka toimitettu ja saatavissa Securities and Exchange Commission. Kaikki ennakoivia lausuntoja Emoyhtiön tai henkilöt toimivat sen puolesta ovat nimenomaisesti päteviä kokonaisuudessaan nämä tekijät. Muut kuin edellytetty arvopaperilakien Yhtiö ei oleta velvollisuus päivittämään näitä tulevaisuutta koskevia lausumia.

Leave a Comment