Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Edut ja haitat Lamput ja energiaa säästävällä tavalla

Advantage johti energiansäästölamppu tuotteita kuluttajille energiansäästöön LED-lamput ovat nämä edut, haitat ja mitkä seikat? LED-valaistus yhdellä, kun syvään henkeä Kommentti:

etu

1, energiatehokas: verrataan samaan kirkkaus, 3W LED-valaisimet 333 tuntia sähkönkulutuksen, tavallinen 60W hehkulamppu 17 tuntia sähkönkulutuksen, yleinen energiaa säästävät lamput 5W 200 tuntia sähkön kulutuksen.

2, pitkä käyttöikä: puolijohde valoa emittoiva siru, ei hehkulangan, ei lasikupuun, pelkää shokki, ei ole rikki, käyttöiän jopa viisikymmentä tuhatta tuntia (hehkulamppu elämä tuhat tuntia vain, vain tavallinen energiaa säästävä lampun kahdeksan tuhat tuntia)

36w loisteputki

3, terveys: terveellinen valo sisältää ultravioletti- ja infrapuna vähemmän, tuottaa vähemmän säteilyä (tavallinen valo sisältää ultravioletti- ja infrapuna)

4, Green: eivät sisällä elohopeaa ja ksenon ja muita haitallisia elementtejä, jotka edistävät talteenotto, tavallinen lamppu sisältää elohopeaa ja johtaa elementtejä.

5, suojelu näön: DC ajaa, ei strobe (normaali valot ovat AC-käyttö, väistämättä tuottaa Strobe)

6, korkea hyötysuhde: CREE Yritys laboratorio on saavuttanut suurimman valoteho 260lm / W, ja yksi tehokas LED markkinoilla on myös ylittänyt 100lm / W, LED-lamput valmistettu energiansäästöä, koska menetys energiatehokkuus, valon sävy tappioita, todellinen valoefekti 60lm / W hehkulamppu vain 15lm / W tai niin, hyvä laatu energiansäästölamppuihin 60lm / W tai niin, niin yleisesti, nyt LED-valaistus ja energiansäästöä lamput tasainen tai hieman parempi . (Toukokuu 2011 tiedot)

7, varmuuskerroin: tarvittava jännite, virta on pieni, pieni turvallisuusriski, kaivoksissa ja muissa vaarallisissa paikoissa

8, iso markkinapotentiaali: matalan jännitteen DC virtalähde, akku, aurinkoenergia, ulkovalaistus syrjäisillä vuoristoalueilla ja kuten sähkö, vähemmän sähkökenttä.

puute

1, LED-valo energiatehokkuus ei ole vielä suuri, nykyinen tehokkuus LED energiaa yleensä 60-70lm / W, sillä uuden sukupolven valonlähteiden, LED energiansäästö voidaan saavuttaa, jos valoteho 120lm / W, niin LED-lamput on keväällä.

2, LED energiansäästölamppu, vastaava jäähdytyselementti, LED-siru itse on suuri määrä lämpöä ei ole parantunut, on tarpeen rakenteen soveltaminen jäähdyttimen lämpöputki teknologian kehittäminen edelleen.

3, LED energiaa säästävät lamput, korkea hinta, hinta monomeerit LED, alumiini jäähdytin, suuri virta virtalähteestä korkealäpäisykykyiset pastelli sävy, neljä LED kustannukset kollektiivinen push kustannuksia.

4, värintoistoindeksi ei ole korkea, useimmat LED-lamput 80 ei ollut väriä indeksin verrattuna energiansäästölamppuihin, on aukkoja.

5, LED-lampun hajoamisen aika voi aiheuttaa ikääntymiseen. Siksi johti energiansäästölamppuja tällä hetkellä on jo saatavilla alasvalot, valonheittimet, kattokruunut käytetty, mutta jos haluat korvata tavalliset LED energiansäästölamppuihin laajamittainen energiansäästölamppuihin, LED-lamput vielä itse olla ylivoimainen etu.

Leave a Comment