Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Analyysi Indoor LED Tube

Office yleisen toimiston, toimistorakennukset, liikekeskukset. Koska erityisluonne toimistotilaa, vaativat toimistohenkilökunta tarvitsevat pitkään pitää mielessä raikas, mukava ja rauhallinen asenne, tehokas ja ei väsynyt. Office on yleensä korkein käyttöaste päivällä, toimistotilat valaistus perustuu yleensä tarpeisiin toimistotehtävät, täyskäytössä luonnonvaloa yhdistettynä keinovalon, jotta vakaa, kohtuullinen, mukava ja terveellinen valo ympäristö . Tarkoituksena valaistus on luoda hyvä työympäristö, täyttää valaistus vaatimukset, ja valaistus yhdenmukaisuus; vähentävät stroboskooppivaikutus lampun ja häikäisyä, vähentää visuaalinen väsymys toimihenkilöistä. Joten tulisi käyttää kylmää valoa väri, värilämpötila usein 4200 ~ 5300K, lähempänä aamulla valaistus, säilyttämiseksi rauhallinen, selvä pää. Voidaan käyttää paljain lamppu kattoon asennusta, voidaan käyttää myös metallista heijastava loisteputki nosto, toimistorakennukset, usein käyttäen alumiiniheijastimella ritilä loistelamput upotettu kattoon asennusta.

loisteputki valaisin

Toimistovalaistuksen vaatimukset

1, valitse sopiva värilämpötila ja värintoistoindeksi, toimistossa yleisessä valinta> 4000K värilämpötila, värintoistoindeksi valinta Ra ≥ 75.
2, valaistuksen taso: eri ympäristöissä, eri paikoissa, vaatimukset valaistus ovat erilaiset. Office valaistuksen tulee täyttää, yleensä 500-1000lx.
3, valaistus tasaisuus: kohtuullinen järjestely valaisimia, jotta tasainen valaistus, jotta suurin toimisto, vähintään valaistus ja keskimääräinen valaistusvoimakkuus erotus on pienempi kuin keskiarvo 1 3.
4, mukavuus ja häikäisysuojauksen: in näkökenttä on liian korkea tai liian suuri kirkkaus suhde, se tekee ihmiset tuntevat häikäisyä häikäisyä. Toimenpiteet, joilla estetään häikäisyn on rajoittaa kirkkautta valolähteen, rationaalinen järjestely valon. Jos valonlähde on näköyhteys yli 45 astetta, muodostumista varjostuksen kulman tai läpinäkymätön materiaali estää valonlähteen.
5, turvallisuus: tärkein näkökohta turvallisuuden valaisinrungot, sähköturvallisuus, valaistus on linjassa kansallisten standardien, kuten kautta 3C sertifiointi.
6, energiansäästö ja ympäristönsuojelu: valinta korkea hyötysuhde valolähteen, korkea hyötysuhde, pitkä käyttöikä, kohtuullisen valo valaisimet, korkean suorituskyvyn, pitkän käyttöiän tarvikkeet. Valonjaosta yleisen valinta bat siipi valolla, niin että valo voi olla yhtenäinen ja laaja jakelu.

Leave a Comment